Hvem skal være årets virksomhed og iværksætter 2018?

Bestyrelsen i Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd søger forslag til, hvem der skal hædres for sin virksomhedsdrift, lokale engagement og sit sociale ansvar i 2018. Og hvem der skal hædres for sin iværksætterånd?

Kender du til en veldrevet virksomhed i Faaborg-Midtfyn Kommune, som viser socialt ansvar og spiller en aktiv rolle i lokalsamfundet i en sådan grad, at den fortjener at blive Årets Virksomhed 2018? Eller har du et forslag til, hvem der skal være årets iværksætter? Så vil bestyrelsen i Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd gerne have et tip.

“Vi plejer at få mellem tre og otte forslag, og vi vil selvfølgelig helst have så mange så muligt,” siger erhvervsrådets formand, Arne Brunholm, som derfor opfordrer alle til at byde ind med gode forslag.

Forslagene skal sendes til bestyrelsen senest den 24. januar på mail til kontakt@fm-erhverv.dk   og prismodtagerene vil blive kåret til generalforsamlingen den 13. marts (som i øvrigt bliver holdt på Toystrup Gods).

Erhvervsrådsmedlemmer besøger Årets Virksomhed

En del af prisen som Årets Virksomhed er, at hele erhvervsrådet bliver inviteret på besøg hos sidste års modtager af prisen. Johnny Poulsen fra Ryslinge Tagdækning, som vandt prisen som Årets Virksomhed 2017 inviterede derfor for nyligt erhvervsrådets medlemmer på besøg i virksomheden til en fortælling om virksomhedens historie, fremtidsplanerne og arbejdet med at integrere medarbejdere med særlige behov.

Cirka 30 gæster, som viste stor interesse og spørgelyst, mødte op. Der kom ingen andre tagdækkere, men forskellige brancher kan også lære meget af hinanden, mener Arne Brunholm.

“Mange af vores virksomheders problematikker er ens. Vi slås alle sammen med at få en ordentlig pris for vores ydelser eller produkter, med at få tilfredse kunder og gode medarbejdere. Vi har rigtig godt af at møde andre, for vi kan godt være tilbøjelige til at lukke os inde og tænke “det er nok mig, der ikke gør det godt nok,” når noget driller i en periode.” siger han. Besøget kan også være med til at suge inspiration fra dem, som har en sund virksomhed og stadig har overskud til at tage et solidt socialt ansvar.

En pris, der bliver bemærket

Johnny Poulsen selv var glad for den anerkendelse, prisen indebærer. Og han oplever også, at der er blevet lagt mærke til det.

“Med prisen følger streamers til bilen, og vi bruger det også i vores e-mailsignatur”, fortæller Johnny Poulsen, som har fået mange kommentarer og skulderklap i forbindelse med prismodtagelsen.

“Jeg er overbevist om, at det har en positiv effekt på vores image.”