Per Kristensen: Bestyrelsesarbejde – hvordan og hvorfor

Per Kristensen Vuca

Hvornår er det tid til at lave en bestyrelse frem for at stå alene med ledelsen af en virksomhed? Og hvordan gør man når og hvis man kommer dertil?

Den 18. november stiller Per Kristensen, VUCA op på Thaisen Hus og fortæller om sine erfaringer – og svarer på spørgsmål om, hvordan man griber sådan en proces an.

I Pers virke som selvstændig virksomhedsrådgiver har han alle årene arbejdet med rådgivning af ejerledere og deres virksomheder. Pers fokus er primært på at få ledelsen til at sætte tid og ressourcer af til at tænke og agere langsigtet i en kortsigtet verden, hvor driftsproblemer konstant presser sig på.

Efterhånden som virksomheden vokser ændres ejerlederens rolle og opgaver sig markant. Ejerlederen skal eksempelvis bruge mere tid på det strategiske arbejde, og en oplagt vej til at understøtte dette arbejde er at etablere en bestyrelse, eller et advisory board, som det typisk kaldes i en ejerledet virksomhed.

Spørgsmålet er så bare om du som leder tør lytte til, og lade dig udfordre af, dine bestyrelsesmedlemmer, og om du selv er villig til at bruge den energi, og de ressourcer, der er nødvendige for, at du i sidste ende får noget ud af din bestyrelse. Hvis ikke du er det, så skal du måske gå en anden vej for at styrke den overordnede ledelse af din virksomhed.

Brug et par spændende timer d. 18. november til at blive inspireret til dit arbejde med strategi, organisation og bestyrelsesarbejde hjemme i din egen virksomhed.

Per som indlægsholder

Som ekspert, eller underviser, har virksomhedsrådgiver Per Kristensen jævnligt, og som en rød tråd i sin karriere, holdt faglige indlæg med en skarp og humoristisk formidling af vanskeligt stof i både mindre eller større forsamlinger.

Tag med, hvis du ønsker vækst og udvikling i virksomheden

Bestyrelsen i erhvervsrådet har valgt at tage netværksmødet omkring bestyrelsesarbejde og ikke mindst, hvornår og hvordan en bestyrelse kan styrke virksomheden i netværksrækken. De  har de gjort, fordi det er ét af de spørgsmål, som mange ejerledere slås med og hvor det i særdeleshed er relevant at bruge netværket i erhvervsrådet til at få testet sine tanker og idéer.

Formand Johnny Poulsen, som til daglig er ejerleder i Ryslinge Tagdækning har selv udviklet sin virksomhed igennem sit advisory board. Han siger:

“Formålet med en bestyrelse er at skabe vækst og udvikling eller måske bare at holde ”retningen”.

En bestyrelse er først og fremmest en god ide, fordi at man som ejer eller direktør ikke ser og ved alt selv. Med en bestyrelse kan du få hjælp af erfarne erhvervsfolk til at se nye vinkler. Der er både tryghed og personlige tilfredsstillelse ved at have kompetente eksterne og pålidelige folk, at diskutere din virksomhed med som ejerleder.”

Er du i tvivl, om en bestyrelse reelt vil være værdifuld for dig og din virksomhed, så kom til vores næste Netværksmøde onsdag d. 18/11-2020, kl. 15.30 på Thaisen Hus, Assensvej 183 i Hillerslev.

 

Dato:
Onsdag d. 18/11-2020
Klokken:
15.30
Sted:
Thaisen Hus
Adresse:
Assensvej 183, Hillerslev
By:
5750 Ringe
Pris:
Medlem:
Gratis
Andre:
300,-

KontaktFaaborg-Midtfyn Erhvervsråd

Glasmestervej 31 - 5772 Kværndrup

ErhvervskonsulentKonsulent

Klaus Juul Jensen

AdministrationBogholder

Gitte Lei

FakturaKasserer

Søren Haller

NyhedsbrevWebmaster

Sofie Janerka
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Copyright © 2020 Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd. All rights reserved  –  Design: Mark & Storm Grafisk.