Per Kristensen: Bestyrelsesarbejde – hvordan og hvorfor

Per Kristensen Vuca

Hvornår er det tid til at lave en bestyrelse frem for at stå alene med ledelsen af en virksomhed? Og hvordan gør man når og hvis man kommer dertil?

Den 18. november stiller Per Kristensen, VUCA op på Thaisen Hus og fortæller om sine erfaringer – og svarer på spørgsmål om, hvordan man griber sådan en proces an.

I Pers virke som selvstændig virksomhedsrådgiver har han alle årene arbejdet med rådgivning af ejerledere og deres virksomheder. Pers fokus er primært på at få ledelsen til at sætte tid og ressourcer af til at tænke og agere langsigtet i en kortsigtet verden, hvor driftsproblemer konstant presser sig på.

Efterhånden som virksomheden vokser ændres ejerlederens rolle og opgaver sig markant. Ejerlederen skal eksempelvis bruge mere tid på det strategiske arbejde, og en oplagt vej til at understøtte dette arbejde er at etablere en bestyrelse, eller et advisory board, som det typisk kaldes i en ejerledet virksomhed.

Spørgsmålet er så bare om du som leder tør lytte til, og lade dig udfordre af, dine bestyrelsesmedlemmer, og om du selv er villig til at bruge den energi, og de ressourcer, der er nødvendige for, at du i sidste ende får noget ud af din bestyrelse. Hvis ikke du er det, så skal du måske gå en anden vej for at styrke den overordnede ledelse af din virksomhed.

Brug et par spændende timer d. 18. november til at blive inspireret til dit arbejde med strategi, organisation og bestyrelsesarbejde hjemme i din egen virksomhed.

Per som indlægsholder

Som ekspert, eller underviser, har virksomhedsrådgiver Per Kristensen jævnligt, og som en rød tråd i sin karriere, holdt faglige indlæg med en skarp og humoristisk formidling af vanskeligt stof i både mindre eller større forsamlinger.

 

Dato:
Onsdag d. 18/11-2020
Klokken:
15.30
Sted:
Thaisen Hus
Adresse:
Assensvej 183, Hillerslev
By:
5750 Ringe
Pris:
Medlem:
Gratis
Andre:
300,-

KontaktFaaborg-Midtfyn Erhvervsråd

Glasmestervej 31 - 5772 Kværndrup

AdministrationBogholder

Gitte Lei

NyhedsbrevWebmaster

Sofie Janerka
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Copyright © 2020 Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd. All rights reserved  –  Design: Mark & Storm Grafisk.