Gratis hjælp til din virksomhed: Erhvervshus Fyn kommer med råd

Erhvervshus Fyn hjælper virksomheder

Erhvervshus Fyn har mange projekter og muligheder for at små og mellemstore virksomheder kan få hjælp og støtte. Vi satser på, at vi må mødes og være sammen igen den 25. maj.

Og hvad er mere oplagt end at starte op igen med et netværksmøde om, hvordan Erhvervshus Fyn kan hjælpe virksomhederne – både generelt og især post corona.

Vi satser på et netværksmøde, der kan give inspiration, der kan mærkes i omsætning og overskud i virksomheden.

Erhvervshus Fyn  stiller nemlig op med to rådgivere, Lars-Michael Bergholdt og Kasper Aagaard, som sammen giver indblik i alt det, Erhvervshus Fyn står for og kan hjælpe med.

 

Lars-Michael Bergholdt står for den 1:1 sparing som virksomheder kan få i forbindelse med ændringer og nye projekter. Det kan være indenfor alt fra omlægning til eksport til digitalisering eller andre udviklingsprojekter.

Kasper Aagaard har til gengæld helt styr på finanserne. Han sidder nemlig i den afdeling, som fordeler de projektpenge, som Erhvervshus Fyn hvert år får del i og kan fordele til de fynske virksomheder, som står overfor udviklingsprojekter inden for de områder, der kan søges støtte til.

Så hvis du deltager i netværksmødet den 15. december, kan du regne med at blive meget klogere på dine egne muligheder for sparring – og måske blive inspireret af nogle af de spændende projekter og historier om virksomheder, som har udviklet sig på baggrund af sparingen og rådgivningen far Erhvervshus Fyn.

 

Tilmeld

Print oversigt over sæsonens netværksmøder Et godt Råd

Dato:
Tirsdag den 25. maj
Klokken:
15.30
Sted:
Thaisen Hus
Adresse:
Assensvej 183, Hillerslev
By:
5750 Ringe
Pris:
Medlem:
Gratis
Andre:
300,-

KontaktFaaborg-Midtfyn Erhvervsråd

Glasmestervej 31 - 5772 Kværndrup

ErhvervskonsulentKonsulent

Klaus Juul Jensen

AdministrationBogholder

Gitte Lei

FakturaKasserer

Søren Haller

NyhedsbrevWebmaster

Sofie Janerka
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Copyright © 2020 Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd. All rights reserved  –  Design: Mark & Storm Grafisk.