Det er en god forretning at sælge produkter uden organiske opløsningsmidler til industrien. Det har brødrene Carsten og Mikael Bødker bevist. De driver sammen virksomheden Bio Circle i Kværndrup, som siden starten i 2014 er vokset nærmest eksplosivt. I dag er de otte plus ungearbejdere i virksomheden.

“Vores produkter passer godt ind i tiden. Vi hjælper virksomheder med at skære ned på de farlige stoffer, særligt i rengøringen,” fortæller Carsten Bødker. “I stedet for at rense i petroleum eller med opløsningsmidler, bruger vi udelukkende naturlige ingredienser. Så derfor er der hverken brug for udluftning eller for at komme af med farligt affald, når man bruger vores produkter. Der er mange, som får øjnene op for, at det både giver en god mavefornemmelse at bruge miljøvenlige ingredienser, og samtidig slippe for en masse bøvl,” fortæller han.

Eneimportør af Bio Circle i Danmark

Carsten Bødker fik idéen til at starte virksomheden i 2014, efter at han havde handlet med moderselskabet Bio Circle i Tyskland, og oplevede, at der var et marked for grønne rengøringsprodukter i Danmark.

Der var ikke nogen importører og sælgere af Bio Circle i Danmark, så da han fik kontakt til selskabet i Tyskland, landede han en aftale, hvor Bio Circle i Kværndrup er ene-importør til det danske marked.

“Vi kører vores virksomhed som vi vil. Så vi er en selvstændig virksomhed, der sælger Bio Circle produkter. Vi gør meget ud af at besøge virksomheder og vise, hvad grønne rengøringsmidler kan,” fortæller Carsten Bødker.

 

Besøg Bio Circle med store ambitioner på meget lidt plads

Den 21. marts inviterer Bio Circle inden for i lokalerne i Kværndrup. De blev kåret til Årets Virksomhed ved generalforsamlingen i 2017 og har haft travlt siden. Derfor er besøget også først kommet på plads nu et helt år efter.

Men selv om virksomheden har travlt og vækster helt vildt, kommer du som besøgende ikke til at se store og prangene lokaler. Adressen i Kværndrup består primært af et lager med en masse grønne dunke og nogle meget små kontorlokaler.

“Vi er meget ude af huset og besøger virksomheder. Så det er sjældent, at alle er på kontoret på én gang. Vi har indrettet os sådan, at vi alle sammen kan arbejde hjemmefra eller hvor vi nu måtte være i verden. Så vi behøver ikke nogle store lokaler. De er dyre og utidsvarende,” fortæller Carsten Bødker.

Tilmelding til Rundvisning hos Bio Circle 21. marts kl. 17-19

Tilmelding

Medlem

6 + 15 =