Oplev Årets Virksomhed – Ryslinge Tagdækning A/S – og hør, hvordan succesen er blevet til

Den 15. november kan du komme på besøg og opleve Ryslinge Tagdækning A/S, høre om deres vision og arbejde – og hvordan det er lykkedes at overtage en familievirksomhed, udvikle den og gøre den til Gazelle-virksomhed de seneste fire år i træk.

Johnny og Annette Poulsen viser rundt på domicilet i Kværndrup og fortæller om både fortid, nutid og fremtid. Og om deres vision om at udvikle sig og samtidig tilpasse arbejdet til medarbejderne, så der er plads til både de medarbejdere der kan arbejde effektivt en fuld arbejdsuge, og dem som har brug for særlige behov. De tager det sociale ansvar seriøst – både i forhold til at integrere medarbejdere med særlige behov og i forhold til at spille en aktiv rolle i lokalsamfundet. Det sidste var med til at give dem titlen som Årets Virksomhed 2017.

Det meste af arbejdet hos Ryslinge Tagdækning sker langt fra domicilet, men du kommer med ind på kontoret og ser lageret

De varmer op i lagerhallen, så der også er plads til at sidde ned og få lidt at spise og drikke og – selvfølgelig –  en god snak, når rundvisningen er overstået.

Af hensyn til forplejningen, skal du tilmelde dig senest mandag den 12. november.

Tilmelding til rundvisning hos Ryslinge Tagdækning 15. november

Antal deltagere

Medlem?

2 + 1 =