Oplev JEROS A/S i Ringe og hør, hvordan de balancerer udvikling, kvalitet og uddannelse af både lærlinge og ingeniører på virksomheden.

I beskrivelsen af, hvorfor det netop var JEROS A/S som fik titlen som Årets Virksomhed lød det fra daværende formand, Arne Brunholm:

”De seneste år har JEROS gennemgået et forbilledligt generationsskifte. Evita Rosdahl har overtaget virksomheden fra sin far og det er lykkedes hende at videreføre ånden fra tidligere – hvilket blandt andet ses i at mange medarbejdere har været ansat i rigtig mange år. Samtidig er virksomheden moderniseret og fremtidssikret. De er et forbillede for andre i forhold til at tage et stort ansvar i forhold til at ansætte lærlinge og samarbejde med studerende fra universiteterne. På den måde sikrer de både uddannelse til de unge og kvalificeret arbejdskraft til virksomhederne,” siger Arne Brunholm.

På besøget den 20. november får du en rundvisning på virksomheden, hører om deres arbejde og idéer og har mulighed for at stille spørgsmål til ejerleder Evita Rosdahl og flere af medarbejderne.

Efter rundvisningen er der smørebrød og en øl/vand.

Arrangementet foregår 20. november klokken 17.

JEROS A/S
Nyborgvej 8
5750 Ringe

Tilmeld senest 18. november kl 10 af hensyn til forplejningen.

Tilmelding under filmen.

Tilmelding til rundvisning hos JEROS A/S 20. november

Tilmelding

Medlem

9 + 5 =