Skal virksomheden en dag videre på nye hænder? Mange kommer ud i at skulle overdrage sin virksomhed til en anden – enten næste generation i familien eller til en anden.

I Erhvervsrådet får vi mange spørgsmål omkring netop generationsskifte, fordi det er stort, når det sker. Og erfaringerne viser, at jeg bedre det er planlagt, jo bedre går det.

Christian Thygesen (tidligere borgmester i Faaborg-Midtfyn og nu partner i Dansk Generationsskifte) kommer og holder oplæg om, hvad du skal vide, når du går med tanker om at købe eller sælge en virksomhed – og hvordan man gennemfører et generationsskifte.

Det kan tage 5-10 år at gennemføre et generationsskifte, og med mindre der er en søn eller datter, som er klar til at overtage, er der også et stort arbejde i at finde ud af, hvem der skal overtage.

Christian Thygesen har mange års erfaring med generationsskifte, både i forhold til at forberede og gennemføre det. Hans oplæg er fokuseret omkring små og mellemstore virksomheder og han fortæller blandt andet om processen omkring to virksomheder, som Dansk Generationsskifte har gennemført købet af i løbet af foråret 2019.

Der er tid til at stille spørgsmål undervejs – og tag dig god tid. Der er kaffe, øl, vand og sandwich efter oplægget også, så der er tid til netværk.

Tilmelding til netværksmøde i Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd

Arrangementer

Antal deltagere

Medlem?

12 + 4 =