Lad efteruddannelse give et plus på bundlinjen. Netværksmøde hos Jeros A/S

Hvordan kan efteruddannelse af dine medarbejdere give dig et plus på bundlinjen? Det fortæller Michael Fjelsted og to af hans kolleger fra VUC og HF Fyn på erhvervsrådets næste netværksmøde den 14. januar hos Jeros A/S i Ringe. De holder oplæg om, hvordan opgradering af særligt ufaglærte og/eller bogligt svage medarbejdere har en direkte effekt på din bundlinje – og hvordan virksomheden får økonomisk støtte til at sende medarbejderne på uddannelse.

HF & VUC Fyn arrangerer gratis efteruddannelse inden for fag som dansk, matematik, engelsk og it – blandt andet målrettet ordblinde og lavt uddannede eller ufaglærte.

“Vi kommer med konkrete forslag til, hvilke forløb man kan sende sine medarbejdere på, og hvad vores erfaring er, at forløbene styrker hos medarbejderne. Vi viser også, hvordan efteruddannelsen konkret smitter af på bundlinjen,” fortæller Michael Fjeldsted.

Gratis kurser

Kurserne er målrettet lavtuddannede eller medarbejder med eksempelvis ordblindhed og er gratis at deltage på. Derudover har virksomhederne mulighed for at søge om forskellige støtteordninger til at få lønkompensation i de perioder, medarbejderne er på uddannelse.

“Vores oplæg er målrettet virksomhedsejere og HR-personale i virksomheder med ansatte, særligt timelønnede ansatte,” fortæller Michael Fjeldsted.

Efter oplægget om efteruddannelse er der en bid mad, tid til at netværke og rundvisning på Jeros A/S i Ringe, hvor netværksmødet bliver holdt.

Netværksmødet er gratis for medlemmer af Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd. Det koster 300 + moms for andre.

Tilmeld senest 11. januar

Tilmelding til netværksmøde 14. januar i Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd

Antal deltagere

Medlem?

5 + 8 =