Netværksmøderne i rækken “Et godt Råd” har været en succes. Der har været fin opbakning til arrangementerne og positiv feed back på både indhold og det, at hele årets arrangementer er kendt på forhånd.

Derfor har bestyrelsen i erhvervsrådet besluttet, at konceptet fortsætter. Det fortæller formand Johnny Poulsen.

“Vi har ønsket at styrke netværket og give “valuta for pengene”, når man er medlem af Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd. Med den positive opbakning, vi har fået til de arrangementer og oplæg, vi har holdt, er den ambition til fulde indfriet. Derfor er vi allerede i gang med at planlægge arrangementerne til næste års liste,” siger Johnny Poulsen.

Målet er, at der er en god variation i indhold og arrangementstype, så vi rammer så bredt som muligt i vores medlemsskare.

 

Gokart gav gode snakke

Som et forsøg var det seneste netværksmøde rykket til Gokartbanen  og restaurant Den Gamle Kro i Odense, hvor emnet var rent socialt. Omkring 40 deltog og nogle virksomheder benyttede lejligheden til at invitere nogle medarbejdere med. Der var en god og mere løssluppen stemning og der blev snakket meget på kryds og tværs i løbet af eftermiddagen og aftenen. Både om Gokart, maden, virksomhederne og alt det andet, man kommer ind på, når der er tid til det.

“Det var dejligt at se, at så mange bakkede op om arrangementet. Vi fik testet den mere sociale side af netværket og foreningen af. Og med det resultat, vil vi helt sikkert gøre igen. Det giver bestemt noget til snakken og samarbejdet, at man har lidt længere tid til at tale sammen og vi kommer til at kende hinanden lidt bedre,” siger Johnny Poulsen.

Kom med bud på oplæg og arrangementer

Flere af arrangementerne på dette års liste blev til på baggrund af forslag fra medlemmerne, blandt andet det fuldt bookede besøg i Søby Søgaard fængslet. Så har du forslag eller ønsker ti spændende og givtige arrangementer, så send den endelig til kontakt@fm-erhverv.dk, og gør det gerne allerede nu, så der er større sandsynlighed for, at det kan nå at komme med i sæsonen 20/21.

 

Et godt Råd

I Et godt Råd har Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd lavet  et koncept med en række netværksmøder hvert år. I år har de typisk ligget den første tirsdag i måneden klokken 15.30-17.00. – juli undtaget.

Der er et tema og en oplægsholder til hvert møde. Emnerne har spredt sig fra foredrag med Joan Ørting og Finn Nørbygaard til oplæg om regnskab, stress eller generationsskifte.

Hver gang er der mulighed for at mødes inden og få en sandwich og en god snak med de andre deltagere inden oplægget.

En enkelt gang om året rykker vi ud og holder et rent socialt arrangement. I år kørte vi Gokart og mødtes bagefter til spisning i Odense. Det gør vi for at understøtte det sociale element endnu mere.

 

Det er gratis for medlemmer af Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd at deltage i netværksmøderne. Hver virksomhed kan have to deltagere med til hvert arrangement. Man kan sagtens tage flere med, men så koster det 300 kroner efterfølgende per deltager.