Indlæser Begivenheder

Kommende Begivenheder

Begivenheder Search and Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

februar 2020

Steen Hildebrandt: Forandringsledelse

4. februar/ Kl.15:30 - 17:00
Thaisen Hus, Assensvej 183
Ringe, 5750
+ Google Maps
Gratis – kr300
Steen Hildebrandt

Bliv inspireret af en god times oplæg fra Professor Steen Hildebrandt Han fortæller om, hvordan du leder i forandring og får medarbejderne med på din side. Forandring og forandringsledelse Det danske samfund og dansk erhvervsliv står over for voldsomme forandringer i de kommende år. Klima- og bæredygtighedsdagsordenen er en væsentlig del af dette, men også andre typer af globale ændringer og udfordringer gør sig gældende. Foredraget vil adressere disse ændringer, herunder specielt bæredygtighed og FN’s 17 bæredygtighedsmål og de ændringsstrategier, som…

Læs mere »

marts 2020

Planlæg og prioritér optimalt

3. marts/ Kl.15:30 - 17:00
Thaisen Hus, Assensvej 183
Ringe, 5750
+ Google Maps
Gratis – kr300

Rikke Bech Skougaard fra Hybjerghus Optimering  fortæller om, hvordan du kan planlægge og optimere din dag, og giver dig idéer som du kan bruge direkte i dit arbejde.

Læs mere »

Generalforsamling 2020

12. marts/ Kl.18:00 - 22:00
Brobyværk Kro, Marsk-Billesvej 15
Brobyværk, 5672
+ Google Maps
Gratis

Generalforsamling Årets generalforsamling foregår på Brobyværk Kro, hvor vi traditionen tro starter med en god middag og god tid til at snakke på kryds og tværs. Inden selve generalforsamlingen og kåringen af Årets Virksomhed og Årets Iværksætter holder Christian Waldstrøm oplæg for os om, vi bedre udnytter potentialet i at bruge vores netværk. Kom med til en inspirerende og spændende aften, der er gratis for medlemmer. Hver virksomhed kan have to deltagere med til generalforsamlingen.    

Læs mere »
+ Eksporter begivenheder