Om optur og nedtur fortalt ærligt og ligefremt af Finn Nørbygaard. Foredrag om gode og dårlige tider og hvordan du bliver stærkere af modgang.

Finn Nørbygaard fortæller ærligt og ligefrem om sit liv og sine drømme. Fra barndommen som adoptivbarn i Esbjerg hvor klassekammeraterne blev hans første publikum. I mødet med Jacob Haugaard startede en tour de force i dansk showbiz som foreløbig har varet i mere end 30 år.

Han fortæller åbent om berømmelsens for- og bagsider, om succeserne og fiaskoerne, om metaltrætheden og om den betydelige formue som fulgte i kølvandet på at være en af landets mest kendte entertainere.

Et særligt afsnit handler om oplevelserne omkring IT Factorys kollaps og herunder reaktionerne på at miste hele sin formue på en enkelt dag.

Med sin mangeårige uddannelse som psykoterapeut, folder Finn Nørbygaard sine personlige erfaringer med at møde en voldsom krise ud, så de komme til at omhandle almenmenneskelige erfaringer

Tilmelding til Et godt Råd: Finn Nørbygaard 6. august

Tilmelding

Tilmeld ekstra deltagere (Hver virksomhed kan have to deltagere med gratis, derudover koster det 300 kr. Samme pris for ikke-medlemmer)

Medlem

11 + 11 =

Husk at skrive regnestykket ved siden af [send tilmelding]. Det er der for at sikre, at det er et rigtigt menneske og ikke en computer-robot, som tilmelder sig. Når tilmeldingen er sendt, får du en meddelelse på skærmen om at den er registreret.