Hvordan vil du reagere, hvis du pludselig mister alt? Entertainer og erhvervsmand Finn Nørbygaard har været der. Han har tjent styrtende på showbiz og investeringer. Og mistede stort set alt i finanskrisen, blandt andet på grund af krakket af It Factory.

Finn Nørbygaard kommer til os i erhvervsrådet den 6. august klokken 15.30 på Thaisen Hus i Hillerslev.

Finn Nørbygaard fortæller ærligt og ligefrem om sit liv og sine drømme. Fra barndommen som adoptivbarn i Esbjerg hvor klassekammeraterne blev hans første publikum. I mødet med Jacob Haugaard startede en tour de force i dansk showbiz som foreløbig har varet i mere end 30 år.

Han fortæller åbent om berømmelsens for- og bagsider, om succeserne og fiaskoerne, om metaltrætheden og om den betydelige formue som fulgte i kølvandet på at være en af landets mest kendte entertainere.

Et særligt afsnit handler om oplevelserne omkring IT Factorys kollaps og herunder reaktionerne på at miste hele sin formue på en enkelt dag.

Med sin mangeårige uddannelse som psykoterapeut, folder Finn Nørbygaard sine personlige erfaringer med at møde en voldsom krise ud, så de komme til at omhandle almenmenneskelige erfaringer.

Inspiration for alle – til at rejse sig efter kriser

Rikke Bech Skougaard har sammen med Niels Nyboe fra erhvervsrådets bestyrelse sat programmet for “Et godt råd” sammen. Og her er Finn Nørbygaard ét af trækplastrene.

Det fortæller Rikke Bech Skougaard: “Finn Nørbygaard er en kendt person, som vi håber kan tiltrække nye mennesker til vores arrangement. Derudover er han super relevant for mange, fordi han har været igennem en meget spændende process. Han krakkede og er stærkere i dag. Det kan næsten ikke have set mere skidt ud for ham. Nu har han vendt det og fået noget positivt ud af det,” siger hun og fortsætter:

“Det er et alvorligt emne, men han er jo en god fortæller og entertainer, så vi skal nok blive underholdt”.

Oplægget “Rejs dig og kom igen, stærkere” er gratis for medlemmer af Erhvervsrådet. Hver virksomhed kan have to deltagere med til foredraget. Derudover koster det 300 kroner per person.

Erhvervsrådet er vært ved sandwich, kaffe, te og øl/vand, og vi lader det stå efter foredraget, så der er tid og mulighed for at netværke bagefter. Så lad endelig lidt plads være i kalenderen til netværk og snak efter arrangementet.

Tilmelding til Et godt Råd: Finn Nørbygaard 6. august

Tilmelding

Tilmeld ekstra deltagere (Hver virksomhed kan have to deltagere med gratis, derudover koster det 300 kr. Samme pris for ikke-medlemmer)

Medlem

6 + 5 =

Husk at skrive regnestykket ved siden af [Tilmeld]. Det er der for at sikre, at det er et rigtigt menneske og ikke en computer-robot, som tilmelder sig. Når tilmeldingen er sendt, får du en meddelelse på skærmen om at den er registreret.