– et sjovt foredrag til medarbejdere om forandring, humor og arbejdsglæde

Det skal jo ikke være kedeligt at tage til generalforsamling. Så når vi mødes på Tøystrup Gods den 13. marts klokken 18 skal vi grine, tænke og blive inspireret af Michael Svendsen. Han kommer og holder oplægget “Den forandringsparate arbejdsplads”. Det skulle gerne give dig et smil på læben og nogle tanker om, hvordan vi kan gøre os selv og kolleger og medarbejdere mere forandringsparate.

Michael Svendsen er en humoristisk og energisk foredragsholder, der har prøvet mangt og meget på det danske arbejdsmarked. – Fra professionel slagtøjsmusiker til fabriksarbejder og meget andet. I dag har hans alsidige baggrund givet ham et stærkt udgangspunkt for at holde foredrag for målgrupper, hvor forandring, humor og arbejdsglæde er på dagsordenen. Med sin sjove unikke evne til at fastholde publikum er Michael Svendsen en af de foredragsholdere, der scorer højt i alle sine evalueringer, og som man sent glemmer!

Med Michael Svendsen får tilhørerne en aften fyldt med godt humør og musik, lærerige anekdoter og redskaber til at arbejde hen mod en forandringsparat tilværelse. 

Foredraget understøtter visionen om at være en attraktiv og stolt erhvervskommune

I dette morsomme foredrag fortæller Michael Svendsen igennem en hel række anekdoter om et liv, der startede med en målrettet karriere som den yngste konservatoriestuderende slagtøjsspiller i Danmark igennem et af Europas bedste symfoniorkestre og direkte videre til samlebåndet på en fabrik. Siden også som HR-konsulent og foredragsholder på de danske scener.

Det passer rigtig godt sammen med Faaborg-Midtfyn Erhvervsråds vision fortæller Alexander Mygind Andersen fra bestyrelsen:

”Årets foredrag er både underholdende og praktisk. Som en et led i vores vision om at skabe en af de mest attraktive og stolte erhvervskommuner i Danmark har vi valgt et foredrag, som ikke alene er sjovt, men som også giver konkrete værktøjer og giver medlemmer noget med sig hjem. Michael Svendsen giver et foredrag som vi sagtens kan sidde stille og lytte til, men det er også stensikkert at vi alle får noget at tænke over og det mener vi er en god måde at give noget tilbage til medlemmerne på. Desuden har bestyrelsen besluttet at det næste år bliver helt specielt for erhvervsrådet, og vores medlemmer. Vi er således sikre på at vi også selv vil få meget ud af Michaels foredrag,” siger han. 

 

Tilmelding nedenfor – SENEST 5. MARTS

Om Michael Svendsen

Michael Svendsen er en humoristisk og energisk foredragsholder, der har prøvet mangt og meget på det danske arbejdsmarked. I dag har hans alsidige baggrund givet ham et stærkt udgangspunkt for at holde foredrag for målgrupper, hvor forandring, humor og arbejdsglæde er på dagsordenen. Med sin sjove unikke evne til at fastholde publikum er Michael Svendsen en af de foredragsholdere, der scorer højt i alle sine evalueringer, og som man sent glemmer!

Med Michael Svendsen får tilhørerne en aften fyldt med godt humør og musik, lærerige anekdoter og redskaber til at arbejde hen mod en forandringsparat tilværelse. 

Michael Svendsen selv var i udgangspunktet en dedikeret ung mand med øjnene rettet på egne behov. Han var på ingen måde forandringsparat. Han blev i 1982, som kun 18-årig, den yngste konservatoriestuderende slagtøjsspiller i Danmark og levede længe som professionel musiker. Et erhverv, hvor du træner meget på egen hånd og plejer egne interesser. Vejen drejede dog skarpt, og han blev tvunget til at foretage et markant karriereskifte og blev først guide og steward ved Spies Rejser.

Senere blev Michael Svendsen som ledig sendt ud som fabriksarbejder, hvorfra han blev sælger. Senere blev han HR-konsulent i vikar- og rekrutteringsbureauet Adecco, hvor han i 8 år bl.a. holdt foredrag for ledige og de HR afdelinger, han samarbejdede med. Den lange rejse har lært Michael at være forandringsparat og tage et medansvar både på arbejdspladsen men også i sit eget liv. Det er de vigtige erfaringer, som han deler ud af i sine inspirerende og autentiske foredrag, hvor publikum virkelig får rørt lattermusklerne.

I dag lever Michael Svendsen som foredragsholder og er en glad familiefar, der kender til hverdagen med madpakker, fritidsinteresser og interessekonflikter som far til to aktive teenagere.

[Tekst fra www.athenas.dk]

Tilmelding til generalforsamling Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd

Antal deltagere

Medlem?

6 + 9 =