Den tidligere racerkører Jason Watt holder oplæg til Erhvervsrådets generalforsamling den 15. marts på Hotel Faaborg Fjord.

“Vi er virkelig glade for at have fået aftalen med Jason Watt i hus. Han er et virkelig inspirerende menneske Han er en af dem, der kan fortælle om at få livet vendt på hovedet og komme op at stå igen. Han har livsmod og viser, at det gælder om at kæmpe for det, du tror på. Og skulle du vælte enten fysisk eller psykisk, er der en vej tilbage,” siger Arne Brunholm, formand for erhvervsrådet.

Under foredraget tager Jason Watt udgangspunkt i sin personlige fortælling som privatperson og sportsmand, før og efter den ulykke, der med ét satte en stopper for hans professionelle karriere som racerkører og ændrede hans liv for altid. Foredragets nøgleord er motivation, vilje og dét at sætte sig mål og fighte for at nå dem. Jasons foredrag er på én gang motiverende, underholdende og sætter gang i tilhørernes refleksioner.

Se mere om Jason Watt og hans foredrag her

Generalforsamlingen er gratis for medlemmer og foregår torsdag den 15. marts på Hotel Faaborg Fjord. Se mere her

Program for generalforsamlingen

Oplæg af Jason Watt

Formandens beretning

Kassererens beretning

Valg til bestyrelsen

Kåring af Årets Virksomhed

Kåring af Årets Iværkssætter

Tre personer kan deltage gratis

Som medlem af Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd kan virksomheden tilmelde op til tre deltagere til generalforsamlingen. Det er gratis at deltage, men kræver at man er medlem.

Tilmelding til generalforsamling Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd

Antal deltagere

15 + 14 =