Netværket er afgørende for små virksomheder

Karin Daugaard fra Askeris Bed & Breakfast vandt konkurrencen om to flasker vin i Erhvervsrådets spørgeskema. Hun er med for at styrke sit lokale netværk og få inspiration.

 

”Det er tit de store, der tegner erhvervsforeningerne. Men vi små har også brug for netværket og samarbejdet,” Så kontakt er meldingen fra Karin Daugaard, der har Askeris Bed & Breakfast og Faaborg Cykeludlejning lidt udenfor Faaborg.

Hun er ét af de medlemmer, der svarede på erhvervsrådets spørgeskema, som blev sendt rundt i november. Og hun var den heldige, som vandt to flasker rødvin som tak for indsatsen.

Hun er generelt positiv overfor Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd og aktiv deltager i foreningens arrangementer.

Spændende at komme rundt på virksomheder

Hun er særligt glad for netværksmøderne, hvor vi mødes på en virksomhed og får et oplæg. Senest deltog hun og hendes mand i netværksmødet i november på BCM Transtech, hvor der var indhold til Facebook på programmet.

Men hun ville egentlig gerne have endnu mere fokus på netværket.

”Oplægget var spændende, men måtte for min skyld gerne være kortere, så der ville være mere tid til at tale med hinanden og netværke. Til gengæld er det virkelig spændende at komme rundt på virksomheden. Der får man input om virksomheder, man ikke anede, hvad lavede,” fortæller hun.

Netværksmødet giver nye kontakter

Som ejer af det Bed & Breakfast er hendes interesser et stykke fra mange andre virksomheder. Men netværket er stadig afgørende. Eksempelvis har de regelmæssigt kunder, som har handicaps og stedet er handicapvenligt. Men til selvsamme netværksmøde var der også deltagere fra Faaborg Rehab.

”Da jeg hørte, at de var med, tænkte jeg med det samme, at dem skulle jeg lige have fat i. For vi kunne lave et samarbejde om at kunne levere særlige hjælpemidler til særlige kunder under deres ophold. Jeg vidste de var her, og kunne bare have kontaktet dem. Men har ikke fået det gjort. Når de så var der og præsenterede sig selv, var det anledningen til at gå hen og prikke dem på skulderen,” fortæller hun.

 

Fakta

Askeris Bed & Breakfast

Faaborg Cykeludlejning

Svendborgvej 270, Faaborg

+45 2173 0678 , askeris@askeris.dk

Indrettet i landlige omgivelser og med møde- og kursusfaciliteter.

De har været i gang siden 2005, men kan ikke leve fuld tid af Bed & Breakfast, så i det meste af året, arbejder Karin Daugaard også som graver. I sommermånederne er der dog fuld skrue på værelsesudlejningen. Og der deltager hun heller ikke arrangementer i eks erhvervsrådet.