Persondataforordningen – hvad betyder det for dig?

Den 25. maj er skæringsdag. Rigtig mange virksomheder har knoklet det seneste år for at få styr på alle data, tilladelser, registreringer. Men er du én af dem, som måske nok ved, at der kommer en ny persondataforordning, men som ikke helt er kommet i mål. Måske ikke engang er kommet helt i gang med at komme i mål? Så er der hjælp at hente.

På netværksmødet den 14. juni kommer Michael B. Damsgaard, Assistant Director hos Ernst & Young P/S og fortæller, hvad det vigtigste i lovgivningen er, og hvor du som virksomhed skal starte, hvis du ikke er kommet i gang endnu.

“Der er en masse snak om potentielle bøder og trusler. Det kommer vi ikke så meget ind på. Jeg forholder mig mere til, at ordningen er en god anledning til at få ryddet op og gennemgå processerne for, hvad man gør med data. Og så kommer jeg med tips og idéer til, hvordan man kan starte det her oprydningsarbejde,” fortæller Michael B. Damsgaard.

Han har arbejdet rigtig meget med persondataforordningen det seneste halve år, og tilbyder at gennemgå virksomheders data med dem.

“Vi har brugt en masse tid på at lave et koncept for, hvad man skal gøre, når virksomhedernes data skal kortlægges og virksomheden skal være såkaldt GDPR Compliant, altså at man indfrier forordningen. Vi ved, at nogle er i mål, og oplægget er næppe for dem. Men vi ved også, at mange dårligt er kommet i gang. Så oplægget henvender sig til den sidste gruppe, eller dem som knapt er kommet i mål,” fortæller Michael B. Damsgaard.

 

Netværksmøde

  • 14. juni klokken 17-21.30
  • Four Design, Faaborgvej 14, 5854 Gislev

Tilmelding til netværksmøde om Persondata på Four Design 14. juni kl 17

Tilmelding

Medlem

7 + 13 =