Karsten Lykkegaard fra Lykkegaard Pumper blev valgt ind i bestyrelsen for Erhvervsrådet på generalforsamlingen. Han stillede op og overtog pladsen fra Jens Sylvest, der nu er suppleant.

Karsten Lykkegaard er en stærk personlighed at få ind i bestyrelsesarbejdet. Dels fordi han har en stærk og moderne virksomhed (som blev kåret til Årets Virksomhed 2016). Han kommer fra Ferritslev, en del af kommunen, hvor Erhvervsrådet har ambitioner om at stå stærkere i de kommende år. Det kan han være en god og medvirkende kraft til.

Ud over valget til bestyrelsen var der ikke de store diskussioner på generalforsamlingen. Beretning og regnskab blev godkendt.

Stående applaus til Årets Virksomhed og Årets Iværksætter

I forhold til de foregårende år skete der flere ændringer til kåringerne af Årets Virksomhed og Årets Iværksætter.

Grafiker Hanne Mogensen, Made in Faaborg – hende som har lavet de ikoniske plakater fra både Faaborg og Ringe – har designet to helt nye plakater til henholdsvis Årets Virksomhed og Årets Iværksætter.

Derudover har vi fået lavet en præsentationsfilm om hver af virksomhederne.

Ryslinge Tagdækning A/S blev kåret til Årets Virksomhed og Faaborg El Aps som Årets Iværksætter. Begge virksomheder modtog stående applaus for deres indsats og kåringen, inden de kom op og fortalte om deres arbejde, visioner og mål.

Stort tillykke med kåringen til begge virksomheder

Inspiration fra kørestolen

Årets oplægsholder, Jason Watt sikrede nye tanker og interesse fra hele salen. Han fortalte om sit liv op-ned og opture igen. Og gav os alle inspiration til at rejse os igen, når/hvis vi falder.

Formandens beretning

Efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således:

Sekretær        :  Solveig Mørk

Kasserer         :  Niels Nyboe

Næstformand  : Johnny Poulsen

Formand         :  Arne Brunholm