En strategi for Erhvervsrådets mål og arbejde de næste år. Det er noget af det, bestyrelsen har arbejdet med at lave siden nytår.

Og nu er den officiel og klar.

Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd arbejder for at skabe en af de mest attraktive og stolte erhvervskommuner i Danmark.

Under det store mål, ligger en masse delmål og konkrete beskrivelser af, hvad erhvervsrådet arbejder for og hen imod. Se hele strategien her

“Vi glæder os til at arbejde hen imod noget, som vi kan se værdi i for medlemmerne,” siger Alexander Mygind Andersen, der er bestyrelsesmedlem i erhvervsrådet.

Proces og fælles arbejde om strategien

Strategien er blevet udarbejdet over en periode, hvor bestyrelsen er mødtes flere gange. Blandet andet på en fællesdag for hele bestyrelsen, hvor der blev udviklet ideer og talt om, hvad det egentlig er, bestyrelsen skal arbejde for.

Medlemmernes input, både generelle indspark og svarerne fra det spørgeskema, som blev sendt ud i efteråret er taget med i arbejdet.

“Der er rigtig meget, vi kan tage fat i. Derfor er det godt at have et fælles mål, vi kan lægge ned over de beslutninger, vi skal træffe. Så kan vi sige: Understøtter det her vores strategi. Er det med til at gøre os til en attraktiv og stolt erhvervskommune?”. Er det det, kan vi gå videre med det. Understøtter det ikke strategien, kan vi vælge at lægge vores kræfter et andet sted,” uddyber Alexander Mygind Andersen.