Bestyrelsen har holdt møde hos Johnny Poulsen (Formand). Vi har på mødet vendt, hvordan vi kan samarbejde med de lokale foreninger som arbejder med erhvervet. Vi talte blandt andet om, hvordan vi kan spille hinanden stærke inden for erhverv og hjælpe hinanden til at styrke kommunens virksomheder. Vi håber, du kan få et endnu bredere samarbejde i gang på sigt. 

Næste netværksmøde 5. november handler om at værne om dig selv og dine medarbejdere. Det er et netværkmøde med fokus på nogle af de blødere værdier i at drive en virksomhed. Men ikke desto mindre er det virkelig vigtigt at have fokus på både egen og medarbejderes trivsel. Det er dyrt, både menneskeligt og økonomisk, hvis en medarbejder  – eller en leder – går ned med stress eller depression. Derfor håber vi, at mange vil benytte lejligheden og høre psykolog Susanne Wich fortælle om tegn og faldgrupper i forhold til stress. 

 Vi glæder os til endnu engang at få gang i et anderledes netværksmøde. 

 

Konceptet i “Et godt Råd” har vist sig blive så vel modtaget, at vi arbejder videre på det næste år også. Vi er allerede i gang med at tænke i temaer og oplægsholdere, blandt andet kommer bestyrelsesarbejde i selskabsbestyrelser og de sytten verdensmål på dagsorden. Men vi vil også meget gerne have bud på emner eller temaer, som kan gøre os klogere, udvidde horisonten

 

Verdensmålene vil vi gerne sætte på dagsordenen i erhvervsrådet, både som en del af vores netværk og som forening. Vi arbejder videre med i første omgang at lave netværksmøder, som dækker hvordan vi som virksomheder kan arbejde henimod de 17 verdensmål. 

Er du håndværker??

Fra januar skal alle nye huse tjekkes af en brandteknisk rådgiver og godkendes. Dette skal du være obs på som håndværker. Du kan få mere af vide på håndværker mødet d. 26-11-2019. 

Generalforsamling 2020

Vi er allerede igang med at planlægge vores generalforsamling til næste år. Der kommer hele tiden nye oplysninger til, datoen kommer ud med næste nyhedsbrev. 

Til generalforsamlingen kårer vi Årets Virksomhed og Årets Iværksætter, 2019. Kom meget gerne med bud på, hvem du synes fortjener de to priser.

Hjemmesiden har vi overvejelser om at opdatere. Vi overvejer mulighederne for at give medlemmerne mulighed for skrive en tekst om virksomheden samt link og kontakt informationer, som bør hjælpe til en bedre rangering på søgemaskinerne.