Bestyrelsen har afholdt årets generalforsamling og har nu konstitueret sig. På dette første møde skulle holdet informeres og rollerne fordeles. Vi fortsætter ad forandringernes slingrede gade. Vi kommer nemlig til at forsøge at dele flere opgaver og ansvarsområder ud fra toppen til medlemmerne af bestyrelsen.

Visionen holder vi fast I

i vil stadig skabe en af de mest attraktive og stolte erhvervskommuner i Danmark. Nu sætter vi bare fra bestyrelsen ansvaret anderledes. Vi håber på, at det opleves som en øget service til dig som medlem. Du har eksempelvis mulighed for at kontakte bestyrelsen om spørgsmål til vores nye netværk “Et godt råd”, men også for at dele en relevant erhvervshistorie. Vi vil nemlig rigtig gerne dele de gode lokale erhvervshistorer – så tag fat i Alexander Mygind Andersen, hvis det går dig rigtig godt, hvis en branche har medvind, eller der er andre gode erhvervstiltag i støbeskeen. Niels Ulrich Nyboe har ansvaret for alle arrangementerne i “Et godt Råd”. 

En god historie eller markedsføring: Alexander Mygind Andersen

“Et godt råd” netværket Niels Ulrich Nyboe

Et godt Råd er kommet godt i gang

“Et godt Råd” er vores nye stærke trumfkort, det første netværksmøde har allerede været afholdt. Men vi har lavet planen for hele det næste år. Så du har stadig mulighed. Vi forsøger at kombinere din virksomhed, med netværk i kommunen og oplevelser som du ikke får andre steder. Det har vi valgt skal være gratis for medlemmerne – Vi tror nemlig på at det er vores medlemmer, der kommer til at være fundamentet til at skabe en af de mest attraktive og stolte erhvervskommuner i Danmark. Vi vil gerne hjælpe til ved at tilbyde en viden.

Midtfyns Erhvervsforenings medlemmer strømmer til

Medlemmer som tidligere har været med i Midtfyns erhvervsforening har fået tilbud om at komme med i Faaborg-Midtfyns erhvervsråd nu hvor de ikke længere automatisk er medlem. Det har næsten 25% af dem sagt ja tak til – og hjertelig velkommen tilbage til dem.

De seneste år har vi som forening givet 3 legater til  Faaborg Gymnasium. Det har vi valgt at gøre igen. Samtidig glæder vi os på de studerendes vegne over at blive færdige med deres uddannelse.