Erhvervsrådets hjemmesiden har fået en opdatering.

Den er blevet enklere og mere mobilvenlig.

60 procent af de hjemmesider, der vises i dag, bliver vist på en mobiltelefon. Det gælder også erhvervsrådets hjemmeside, som mange sikkert klikker ind på via mobilen.

Derfor skal den også være opdateret til mobil, eller responsiv, som det hedder. Den gamle side haltede lidt på det punkt. Det har vi nu fået rettet op på med et nyt design, der overordnet ligner det gamle stort set til forveksling.

Tilbud til medlemmer

Med opdateringen har vi tilføjet en side, hvor medlemmer kan få offentliggjort tilbud til de øvrige medlemmer. Det kan være alt fra rabat på timepris til arrangementer målrettet medlemmer. Har du et tilbud, du gerne vil sende til de øvrige medlemmer af Erhvervsrådet – så send det til sofie@fm-erhverv.dk. Så kommer det på hjemmesiden hurtigst muligt.

Et tilbud kan maksimalt ligge på hjemmesiden i tre måneder. Kører det videre derfra, skal det sendes igen.

Flere ændringer på vej

I de kommende måneder, vil hjemmesiden gennemgå flere ændringer og forbedringer. Blandt andet arbejder vi målrettet mod en langt bedre medlemsvisning, så vores medlemmer kan finde hinanden, og så potentielle medlemmer kan finde kendte mennesker i netværket, som de kan søge inspiration hos.

Har du konkrete ønsker til forbedringer og opdateringer af hjemmesiden, så kontakt sofie@fm-erhverv.dk