Kom med på rundvisning på fængslet.

 

!Arrangementet er desværre fuldt booket, så der er ikke flere pladser!

 

Dørene bliver ekstraordinært åbnet for Erhvervsrådets medlemmer, så vi kan komme ind og opleve fængslet indefra (og komme ud igen).

  • Dato: Tirsdag 14. maj 2019 kl. 15.30-17.00
  • Program:
    • 15.30: Velkomst
    • 15.35: Kort oplæg om Kriminalforsorgen og Søbysøgård og Ringe Fængsel
    • 16.05: Rundvisning på Søbysøgård Fængsel
    • 17.00: Farvel og tak

Vi mødes på parkeringspladsen indenfor bommen ved porten i den gule bygning, Søvej 27, mellem 15.10 og 15.20, hvorefter der er fælles indgang i fængslet.

Vi hører om kriminalforsorgens opgaver, Kriminalforsorgens struktur, dagligdagen i Søbysøgård og Ringe fængsler, herunder de indsattes arbejde, undervisning og fritid m.v.

Vi får en rundvisningen på nogle af belægsafdelingerne, landbruget samt gartneriet m.v.

Du kan forberede dig på besøget ved at læse om de tre institutioner, som samlet er kriminalforsorgens institution Midtfyn

Søbysøgaard Fængsel

Ringe fængsel

Pension Kværndrup

Mobiltelefoner må ikke medbringes!

Vær opmærksom på, at der IKKE må medbringes mobiltelefoner eller anden form for kommunikationsudstyr, herunder kameraer, computere eller lignende.

Tilmelding til Et godt Råd på Søbysøgaard Fængsel

Tilmelding

Tilmeld ekstra deltagere (Hver virksomhed kan have to deltagere med gratis, derudover koster det 300 kr. Samme pris for ikke-medlemmer)

Medlem

5 + 11 =

Husk at skrive regnestykket ved siden af [send tilmelding]. Det er der for at sikre, at det er et rigtigt menneske og ikke en computer-robot, som tilmelder sig. Når tilmeldingen er sendt, får du en meddelelse på skærmen om at den er registreret.