Bliv inspireret af en eftermiddag i forandringen og bæredygtighedens tegn. Hvordan kan du tænke forandring og FNs verdensmål ind i din virksomhed?

Bæredygtighed, verdensmål og omstillingsparathed. Det er begreber vi alle skal forholde os til i en tid i forandring. Men hvordan tager vi de store begreber og samfundsdebatter og fører ned til vores egen hverdag, og implementerer noget af det i vores egen virksomhed. Det kan du få inspiration til, når Steen Hildebrandt holder oplæg på netværksmødet den 4. februar på Thaisen Hus

Det bliver en eftermiddag med inspiration, store tanker og ideér til, hvordan du og vi kan tænke forandring, bæredygtighed og FN’s verdensmål ind i hverdagen.

Professor Steen Hildebrandt er blandt andet formand for  2030-Panelet, der samarbejder med -og understøtter 2030-Netværket, der er Folketingets Tværpolitiske Netværk for FN´s Verdensmål.
Det danske samfund og dansk erhvervsliv står over for voldsomme forandringer i de kommende år. Klima- og bæredygtighedsdagsordenen er en væsentlig del af dette, men også andre typer af globale ændringer og udfordringer gør sig gældende.
Foredraget vil adressere disse ændringer, herunder specielt bæredygtighed og FN’s 17 bæredygtighedsmål og de ændringsstrategier, som virksomheder må arbejde med i den sammenhæng.

Husk at der er kaffe og sandwich inden oplægget og at kaffen står fremme bagefter, så der er muligheder for at diskutere dagens emne med de andre deltagere efter oplægget.

Tilmelding til netværksmøde 4. februar i Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd

Antal deltagere

Medlem?

3 + 6 =

Husk at svare på regnestykket for at kunne sende tilmeldingen.