Mads Rasmussen fortsætter alene i Tiger Productions. Fokus bliver nu på grafisk arbejde, film og branding

“Be Your Brand” – mottoet for Tiger Productions bliver ved med at hænge på muren på den grå bygning midt på Markedspladsens parkeringsplads. Tiger Productions lever nemlig videre, selv om to af de tidligere ejere, Jeppe Holm og Casper Stelzner Jensen, april er rykket videre til Intersport i Faaborg. Det fortæller 31-årige Mads Rasmussen, som nu er alene bag roret i virksomheden.

Han vil blive ved med at udvikle virksomheden, der leverer grafisk opsætning, print og film til både lokale og nationale virksomheder.

“Jeg ser lyst på fremtiden. Jeg kommer til at savne at have de andre her i hverdagen, men vi har hele tiden oplevet, at vi har bredt os ud over for meget, satset for bredt. Nu hvor de to andre og vores forenings-arbejde er solgt fra, kan jeg lettere fokusere på at udvikle kundernes udtryk,” fortæller Mads Rasmussen.

Grafisk arbejde, tryk og profilfilm – som tidligere

Han tilbyder virksomheder alt inden for grafisk arbejde, tryksager og profilfilm. Så har du brug for arbejdstøj til virksomheden med rentegnet logo, et stort facadebanner eller nogle foldere, er Mads klar ved tastatur og trykkemaskine. Det er også ham, som står bag kamera eller videokamera, hvis du skal have billeder eller film. Og har du brug for det store overblik, har Mads også dronebevis, så han må flyve hen over virksomheden og vise det hele lidt fra oven.

Faktisk var rentegning af logoer ét af de første elementer, som Tiger Productions leverede, da virksomheden startede for fire år siden. Når de skulle trykke på tøj, fik de ofte logo-filer ind, der trængte til en opdatering eller rentegning, inden de kunne bruges til tryk. Og da Mads Rasmussen altid har haft en stor grafisk interesse og tidligere har hjulpet blandt andet Elektrolux med grafiske opgaver, var det naturligt at tilbyde assistancen.

“Det er fedt at kunne hjælpe kunden hele vejen uden at skulle sende dem andre steder hen for eksempelvis at få opdateret filer. Det giver en større følelse af service,” fortæller han, der oprindeligt er uddannet sælger i Expert Faaborg, men altid har haft en iværksætter i maven.

“Jeg laver det samme som før. Samme priser, samme telefon, samme service. Nu er jeg bare kun én, så jeg vil være mere fleksibel,” siger Mads Rasmussen. Han håber på at kunne udvide virksomheden, så han kan ansætte en medarbejder eller elev med tiden.

 

Eksempler på videoproduktioner fra Tiger Productions