Er erhvervslivet glemt i klima- og velfærdsdebatten op til folketingsvalget?

Kom til vælgermøde i Hal 2 i Midtfyns Fritidscenter den 3. juni klokken 19.30  omkring erhvervspolitiken og få svar på dine spørgsmål.

Erhvervsrådet i Faaborg-Midtfyn har inviteret Folketingskandidaterne, Jane Heitmann og Ole Pedersen fra Venstre og Jan Johansen og Kim Aas fra Socialdemokratiet til en debat om, hvordan de vil skabe gode forhold for erhvervslivet her på Fyn nu og i fremtiden.

Mulighederne for en bro til Als bliver selvfølgelig diskuteret. Men også udfordringerne med praktikpladser, erhvervsskoler, mulighederne for at skaffe kvalificeret arbejdskraft og meget andet kommer på dagsorden. Eneste krav for emnerne er, at de skal handle om erhvervslivet og fremtiden for erhvervlivet på Fyn.

Journalist og debattør Jess Myrthu styrer slagets gang. Han har en fortid som selvstændig kommunikationsrådgiver og tidligere journalist på TV-avisen, hvor han dækkede politik og erhvervsstof. Desuden kender han kommunen godt, fordi han har deltidsbolig på Bjørnø. Han sikrer, at alle kandidater kommer til orde – og at du som tilhører kan stille spørgsmål til politikerne.

Så har du spørgsmål til politikerne om erhvervsstof, så mød op den 3. juni og bliv klogere på, hvor du skal sætte dit kryds.

Det er gratis at deltage – og der bliver rig mulighed for at stille spørgsmål.