Sådan bruger du dit netværk endnu bedre

Kom med til Faaborg-Midtfyn Erhvervsråds generalforsamling den 12. marts 2020 og bliv endnu klogere på dit eget netværk omkring din virksomhed.

Vi har fået fat i Christian Waldstrøm, som er én af Danmarks førende forskere inden for netværk og hvordan man bruger det konstruktivt.

I løbet af de seneste 5 år har Christian holdt mere end 200 foredrag hvor han bruger sin humor, energi og faglighed til at udfordre deltagerne og på at påvise, at netværk er meget mere end bare at dele visitkort til receptioner. Christian Waldstrøm har skrevet to bøger om netværk, Ledelse af Netværk (med Bent Engelbrecht) og Corporate Networking (med Christian Stadil). Sidstnævnte blev i både Børsen og JP kåret som en af de bedste ledelsesbøger i 2009.

Præsentation af Christian Waldstrøm og hans tilgang til netværksanalyse

Organisationer er som levende organismer og fungerer på helt andre måder, end sådan som vi formelt har forsøgt at indrette den på.

Det betyder, at kun få udnytter det potentiale, der ligger i deres netværk. Ved at bruge netværksanalyse til at undersøge, hvad der rent faktisk foregår, er det muligt at få svar på en række spørgsmål, man ellers ikke kan: Hvorfor er der folk, der foretrækker lukkede grupper og andre brobygningsrollen? Hvorfor ser man ofte specialister i udkanten af netværket? Hvorfor bliver vi mindre effektive af for mange relationer? Hvordan får vi koblet vores eksterne relationer tættere på organisationen.

Særligt når vi skal forstå både store forandringer og de mange små, komplekse og kaotiske skift i dagligdagen, er der brug for at kunne se sin organisation som et netværk og forstå at de organisatoriske netværk både kan gøre os mere og mindre smidige.

På oplægget vil du blive inspireret til at se på dit netværk i og omkring din virksomhed med nye øjne og – forhåbentlig – kunne gøre brug af analysen til at gøre dit netværk og din organisation endnu stærkere.

Christian Waldstrøm

Chriatian Waldstrøm har siden 2000 beskæftiget sig indgående med netværk i mange afskygninger og er i dag en af de førende danske forskere, rådgivere og foredragsholdere inden for organisatoriske netværk. Han er vice-institutleder, lektor og studieleder på Aarhus Universitet og er kåret som Årets Underviser (samt flere nomineringer). Han er desuden forfatter til bøgerne ‘Ledelse af Netværk’, ‘Corporate Networking’ og ’Netværksanalyse – en introduktion’.

Tilmelding til generalforsamling Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd

Antal deltagere

5 + 2 =

Husk at skrive svaret på regnestykket, for at kunne sende din tilmelding