Match-event: Mød din kommende lærling/Mester

Logo Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd

Onsdag den 31. august 2022 kl. 14-16 afholdes match-making event på Campus Faaborg – Sundagervej 42 – 5600 Faaborg.

 

På eventet kan lokale virksomheder og de nye GF1-elever på Svendborg Erhvervsskole og Gymnasier, som er bosiddende i Faaborg-området møde hinanden. Nogle elever er tilmeldt den nye uddannelsesafdeling på Campus Faaborg –og andre går på de øvrige GF1-forløb i Svendborg. Formålet er at matche lokale elever med lærepladser på lokale virksomheder, så vores lokale elever kan uddanne sig i virksomheder i deres nærområde og dermed også sikre kvalificeret arbejdskraft lokalt.

 

Alle lokale virksomheder har mulighed for at få en lille stand på dagen, hvor de – og gerne sammen med en lærling, kan præsentere virksomhedens muligheder for byde de nye eleverne indenfor i et praktikforløb, som måske kan blive til en gensidig aftale om læreplads efterfølgende.

 

I løbet af det første grundforløb skal alle elever i 2×1 uges virksomhedspraktik – virksomhedsforlagt undervisning (VFU) og meget gerne i en lokal virksomhed. Eleverne vil bruge match-making eventet til at få skabt kontakt til en lokal virksomhed, de kan komme i en uges praktik i.

 

Hvis din virksomhed skal have en stand på dagen, så kontakt Klaus Juul Jensen fra Faaborg-Midtfyns Erhvervsråd på kontakt@fm-erhverv.dk eller på 7253 1177.

 

 

 

 

 

Dato:
31. aug 2022
Klokken:
14.00 -16.00
Sted:
Campus Faaborg
Adresse:
Sundagervej 42
By:
Faaborg
Pris:
Medlem:
Andre:
950,-

KontaktFaaborg-Midtfyn Erhvervsråd

Glasmestervej 31 - 5772 Kværndrup

ErhvervskonsulentKonsulent

Klaus Juul Jensen

AdministrationBogholder

Gitte Lei

FakturaKasserer

Søren Haller

NyhedsbrevWebmaster

Sofie Janerka
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Copyright © 2020 Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd. All rights reserved  –  Design: Mark & Storm Grafisk.