Vores vision

At skabe en af de mest attraktive og stolte erhvervskommuner i Danmark.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd

Vores mission

Vi ønsker at skabe én af de mest attraktive og stolte erhvervskommuner i Danmark

Det er visionen bag Faaborg-Midtfyn Erhvervsråds arbejde. Bestyrelsen har gennem de seneste år arbejdet med at forfine og tilpasse foreningens strategi og mål. Det primære mål er hele tiden at arbejde for at styrke Faaborg-Midtfyn Kommunes erhvervsliv og erhvervsklima, så vi bliver (ved med at være) en attraktiv erhvervskommune for både nuværende store og små virksomheder – og for virksomheder som starter op eller ønsker at flytte hertil.

Vi ønsker at virksomhederne i kommunen skal være stolte af at komme herfra – og at de vælger Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd som det naturlige netværk for alle virksomheder i området.

Som medlem får du erhvervsrelaterede oplevelser, som kan styrke din virksomhed

Erhvervsrådet arrangerer løbende netværksmøder og både faglige, erhvervsrelevante og sociale arrangementer for medlemsvirksomhederne. Det gør vi for at være en attraktiv erhvervsforening og for at give medlemmerne udbytte af foreningen som kan omsættes til viden, netværk og styrke i egne virksomheder.

10 gange om året er der netværksarrangementer under paraplyen ”Et godt Råd”, hvor du som medlem kan komme til foredrag, rundvisninger og sociale arrangementer. Ved arrangementerne er der altid en præsentation af deltagerne og der bliver lagt op til at deltagerne netværker før, under og efter arrangementerne. Vi søger også for at linke til andre relevante erhvervsrelaterede arrangementer i kommunen og på Fyn.

Vi skaber opmærksomhed omkring det lokale erhvervsliv, eksempelvis ved hvert år at udnævne Årets Virksomhed og Årets Iværksætter, og både internt og eksternt at hylde dem, som gør en særlig indsats for lokalområdet igennem deres virksomhed.

Erhvervsrådet har direkte adgang til kommunen – det kan du også få

Faaborg-Midtfyn Kommunes borgmester og viceborgmester er med til erhvervsrådets bestyrelsesmøder og vi har derigennem direkte adgang til kommunens politiske ledelse. Derudover sidder bestyrelsesmedlemmer med i relevante kommunale arbejdsgrupper og vi er fast samarbejdspartner omkring udviklingen af kommunes erhvervsstrategi.

Som medlem af Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd kan du derfor også få indflydelse på det politiske niveau. Enten ved at stille op til bestyrelsen eller ved at byde ind med emner, som skal drøftes på bestyrelsesmøderne.

I disse år arbejder vi eksempelvis sammen med kommunen om erhvervsrådets forslag til at lave ”praktikplads-garanti” for unge, som bor her i kommunen, så de unge ikke behøver rejse ud af kommunen for at få en uddannelse. Samtidig kan vi være med til at sikre vores egen fødekæde til fremtidens jobmarked.

Få adgang til relevante erhvervsnyheder

Erhvervsrådet sender nyhedsbrev ud til medlemmerne seks gange om året, hvor vi fortæller relevante erhvervsnyheder. Det er både nyhedshistorier fra medlemsvirksomheder, information om bestyrelsens arbejde og hvordan man skal forholde sig til lov- og regelændringer.

Derudover deler vi også lokale erhvervsnyheder på Erhvervsrådets LinkedIn-side og på Facebook. Målet er at dele positive erhvervshistorier fra området, så (endnu) flere får oplevelsen af, at Faaborg-Midtfyn Kommune er en attraktiv erhvervskommune.

Dit stærke lokale erhvervsnetværk

Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd er dit lokale erhvervsnetværk. Udover de arrangementer, som erhvervsrådet selv står for, samarbejder vi med både lokalråd, lokale erhvervsråd og fællesfynske råd som Erhvervshus Fyn og Fremtidsfabrikken i Svendborg.

Vi arbejder sammen med relevante samarbejdspartnere om at styrke infrastrukturen på Fyn og er derfor også aktive fortalere for Als-Fyn Broen og hurtigere fibernet til alle dele af landet/kommunen.

Igennem indsatserne i de forskellige arbejdsområder mener vi i bestyrelsen for Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd, at foreningen er en attraktiv forening og at vores arbejde understøtter vores mål:

At skabe en af de mest attraktive og stolte erhvervskommuner i Danmark.

Hvem er hvem

Vores bestyrelse

https://fm-erhverv.dk/wp-content/uploads/2021/07/Foto-paa-Vej-1-1.png

NæstformandPoul Andersen

Søren Haller

KassererSøren Haller

Gry Guldberg Friis - medlem af bestyrelsen

Bestyrelsesmedlem Gry Guldberg Friis

https://fm-erhverv.dk/wp-content/uploads/2020/03/Arne-Brunholm.png

Bestyrelsesmedlem Arne Brunholm

Brunholm Byggerådgivning
Tlf. 5036 6795
arnebrunholm@gmail.com

Mette Stokholm

BestyrelsesmedlemMette Stokholm

Jan Hansen bestyrelsesmedlem

BestyrelsesmedlemJan Hansen

Dansk Installations Teknik
Tlf. 23244948
jh@dit.dk

https://fm-erhverv.dk/wp-content/uploads/2020/03/Hans-Stavnsager.png

Borgmester Hans Stavnsager (S)

Henrik Jørgensen

Repræsentant LOHenrik Jørgensen

https://fm-erhverv.dk/wp-content/uploads/2021/07/Foto-paa-Vej-1-1.png

SuppleantVakant

Vakant

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Faktura

Skal du sende en fakura til erhvervsrådet?

Faktura skal sendes elektronisk til:

Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd
Glarmestervej 31
5772 Kværndrup
Cvr. 30 23 27 47

faktura@fm-erhverv.dk (skal være pdf)

KontaktFaaborg-Midtfyn Erhvervsråd

Glasmestervej 31 - 5772 Kværndrup

ErhvervskonsulentKonsulent

Klaus Juul Jensen

AdministrationBogholder

Gitte Lei

FakturaKasserer

Søren Haller

NyhedsbrevWebmaster

Sofie Janerka
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Copyright © 2020 Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd. All rights reserved  –  Design: Mark & Storm Grafisk.