Vangs Keramiske Værksted er Årets Iværksætter

16. marts 2023by FME
Vangs Keramiske Værksted bliver Årets Iværksætter

Heidi Tsimisiris som driver Vangs Keramiske Værksted blev i går kåret til #Årets Iværksætter på generalforsamlingen i Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd.

Hun vinder prisen, fordi hun er et forbillede for andre iværksættere. Hun har truffet nogle valg under corona, handlet og skabt sin egen virksomhed og vej ud af corona-nedlukningen.

Hun er uddannet pottemager, men har i mange år arbejdet som fitnessinstruktør og rejseleder – nogle af de poster der blev allerhårdest ramt, da coronaen lukkede landet ned.
Men i stedet for at vente på hjælpepakker fandt hun sin gamle drejebænk frem og gik i gang med at producere krus og skåle i familiens garage i Gestelev.

Den første tanke var at sælge keramik til sit netværk
via de sociale medier. Men efter få dage blev hun kontakten af den første
engros-kunde, der ønskede at få hende til at producere direkte til dem. Og det
blev startskuddet til at virksomheden rigtig tog form.

I dag har hun tæt på 100 engroskunder i de nordiske lande og Tyskland. Hun har to ansatte og flere ordrer end de kan nå at producere i garagen.

De rykker derfor til Boltinggaard Gods senere på året, hvor hun får sine egne fabrikslokaler. Her bliver der bedre plads til både lager, showroom og på sigt også flere ansatte.
Hendes mål er at skabe en fynsk keramikfabrik, der kan konkurrere med de kinesiske – blot langt mere bæredygtigt. Det kræver at de arbejder struktureret, effektivt og

I de tre år der er gået, siden hun startede på, har hun vist at ved hjælp af flid, forretningssans og kreativitet kan man nå virkelig langt. Hun har kontinuerligt investeret det, hun har tjent i virksomheden, så den er vokset støt og roligt – helt uden hun har lånt penge til det. Investeringerne bliver gjort, efterhånden som der er råd til det.

I Erhvervsrådet glæder vi os til at følge Vangs Keramiske Værksted

I øvrigt også stort tillykke til Micro Greens Danmark og Tage Essendrop Schjødte – Grøn Ekspertise, som var nomineret til prisen som Årets Iværksætter.

Faaborg-Midtfyn Kommune #iværksætteri

 

KontaktFaaborg-Midtfyn Erhvervsråd

Glasmestervej 31 - 5772 Kværndrup

ErhvervskonsulentKonsulent

Klaus Juul Jensen

AdministrationBogholder

Gitte Lei

FakturaKasserer

Søren Haller

NyhedsbrevWebmaster

Sofie Janerka
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Copyright © 2020 Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd. All rights reserved  –  Design: Mark & Storm Grafisk.