Niels Frank Nielsen: Foredragsrække gør Erhvervsrådet stærkere

13. april 2020by FME
Niels Frank One Wood Furniture

Niels-Frank Nielsen fra One Wood Furniture i Kværndrup er meget begejstret for Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd, især efter der er kommet flere arrangementer. Han har deltaget i de fleste arrangementer de seneste år og synes han får input med hjem hver gang – uanset om det er et emne han interesserer sig for på forhånd.

 

”Sådan læser banken dit regnskab”. Eller Finn Nørbygaards historie. Der har været meget forskellige oplægsholdere på det månedlige arrangementer i Faaborg-Midtfyn Erhvervsråds arrangementsrække ”Et godt Råd.” Men fælles for dem alle er, at Niels-Frank Nielsen  fra One Wood Furniture i Kværndrup synes, han har fået interessante input med hjem hver gang. Og så er hans erhvervsnetværk blevet styrket at, at han kommer til flere arrangementer.

”De har virkelig lagt sig i selen i erhvervsrådet det seneste år. Virkelig gode foredragsholdere og jeg har fået nyt tanker med hver gang. Da Steen Hildebrandt talte om bæredygtighed blev jeg klogere, og det påvirkede mig så jeg tænkte, at jeg skulle hjem og ændre noget i vores virksomhed,” siger Niels-Frank Nielsen .

Han har bevidst tilmeldt sig så mange af arrangementerne som overhovedet muligt. Også selv om han enten ikke kendte oplægsholderen eller ikke tænkte det var vildt relevant for lige ham.

”Jeg ved godt en del om regnskab. Men alligevel fik jeg jo noget at vide om, hvordan banken læser regnskabet, som jeg ikke vidste på forhånd,” fortæller han.

Stærkere netværk af at man mødes oftere

De mange arrangementer har også en anden sideeffekt. Nemlig at selve netværket omkring Erhvervsrådet har fået en større værdi for Niels-Frank Nielsen . Han får nemlig talt med nogle nye hver gang og fulgt op med nogle af dem, han har talt med tidligere. Han er også begejstret for, at planen for arrangementer bliver offentliggjort for et helt år ad gangen, så datoerne kan komme i kalenderen på forhånd.

”Jeg sidder meget alene med salg her på virksomheden, så det er rart at sparre med nogle, som sidder med noget der ligner, selv om det er på en anden virksomhed. Så kan man sparre og blive klogere på, hvordan andre gør i deres virksomheder.”

Niels-Frank Nielsen  vil opfordre andre til at gøre som ham og deltage i så mange arrangementer som muligt, fordi medlemmerne på den måde er med til at gøre netværket endnu stærkere.

KontaktFaaborg-Midtfyn Erhvervsråd

Glasmestervej 31 - 5772 Kværndrup

ErhvervskonsulentKonsulent

Klaus Juul Jensen

AdministrationBogholder

Gitte Lei

FakturaKasserer

Søren Haller

NyhedsbrevWebmaster

Sofie Janerka
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Copyright © 2020 Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd. All rights reserved  –  Design: Mark & Storm Grafisk.