Nyt fra bestyrelsen

16. april 2020by FME
Logo FM Erhverv

Bestyrelsen holdt møde den 16. april over Skype – da man jo ikke må mødes fysisk i disse tider.

Mødet handlede også rigtig meget om de udfordringer Corona-virusen

Der har været meget ekstra arbejde for især formanden omkring Corona. Der er opdateringer til hjemmesiden, organisering af rådgiverpanel og medvirken til shophosos.dk. Det er alt sammen rigtig vigtigt og det er en god måde at Erhvervsrådet gør sin stemme (endnu mere) glædende i disse krisetider. Vi kan samle informationen og sende den videre.

Erhvervskonsulent Klaus Juul Jensen oplever også, at der bliver taget meget positivt imod de nye tiltag vedrørende Shophosos.dk. Han hører om flere butikker og virksomheder, som gerne vil være med og støtte op om projektet.

Generalforsamling udskudt indtil videre

Generalforsamlingen blev aflyst i marts. Planen er at afholde generalforsamlingen, når man igen må mødes. Indtil videre er planlæningen udskudt til efter 10. maj, når der – efter planen – kommer nye tiltag og sandsynligvis nye åbninger af samfundet. Det eneste, vi kan sige er, at vi går i gang med konkret planlægning, så snart vi må og kan mødes igen. Indtil da arbejder den siddende bestyrelse ufortrødent videre.

Byggesager kører fint – men også lidt Corona-ramt

Byggesagsbehandlingen kører efter planen, dog med en lille nedgang i antal behandlede sager i marts pga. Corona. Samlet set er det tilfredsstillende.

I kommunens regi nedsættes et udvalg vedr. FN´s verdensmål med fokus på klima. Erhvervsrådet er inviteret med i udvalget. Vi skal derfor finde en virksomhed, som kunne tænke sig at deltage i dette udvalg.

 

Ny hjemmeside – status: Den nye hjemmeside er lukket op og der var stor tilfredshed med udseendet og strukturen. Der arbejdes videre med småjusteringer og videre udvikling generelt.

Status vedr. Netværksmøder (JP) Programmet for det kommende år er på plads. Det første møde i denne sæson, skulle have været afholdt den 15/4, men er aflyst pga. Corona.

Orientering fra Virksomhedspanelet (FS/KL/AB) Der er arbejdes i 4 arbejdsgrupper trods Corona.

 Evt. Arbejdsløsheden er steget med 148 personer i marts måned, med alene i denne uge er 24 person kommet i arbejde igen – primært ved Letbanen, men også en stor del hos fragtfirmaer.

KontaktFaaborg-Midtfyn Erhvervsråd

Glasmestervej 31 - 5772 Kværndrup

ErhvervskonsulentKonsulent

Klaus Juul Jensen

AdministrationBogholder

Gitte Lei

FakturaKasserer

Søren Haller

NyhedsbrevWebmaster

Sofie Janerka
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Copyright © 2020 Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd. All rights reserved  –  Design: Mark & Storm Grafisk.