Middag med Mening

Code of Care

 

Kære virksomhedsleder i Faaborg-Midtfyn kommune

Vi er en række virksomhedsledere i Code of Care Faaborg-Midtfyn, der ønsker at sætte fokus på vores – og din virksomheds sociale ansvar. Vi arbejder samtidig på at udvikle løsninger for rekruttering i balance med inklusion af flere udenfor arbejdsfællesskabet og give sparring til jobcentret.

Vi vil hjertens gerne invitere dig med til at finde job på reduceret timetal, det vi kalder småjobs og opgaver uden for kerneopgaverne, som i dag løses af travle ansatte, der herigennem kan frigives tid – ved at give ”uløste” opgaver videre til mennesker, der har brug for beskæftigelse på færre timer.

Sammen med dig og dine kollegaer vil vi inkludere flere og give dem en chance på arbejdsmarkedet ud fra visionen: ” Vi skaber arbejde til alle – og værdi for vores virksomheder”

– og til det har vi brug for dig og din virksomhed. Til gavn for de jobsøgende, for din virksomhed, for medarbejderne og for lokalsamfundet.

Se de resultater, vi allerede har skabt i Faaborg-Midtfyn

Her kan du se vores fælles resultater og læse mere om indsatsen i Faaborg-Midtfyn kommune.

 

HVORFOR være med i Code of Care?

 

Code of Care accepterer ikke menneskeligt spild. Code of Care arbejder for et paradigmeskifte i dansk erhvervsliv med det formål at skabe menneskelig og finansiel balance i virksomhederne.

 

Og så vil vi gerne invitere til ”Middag Med Mening” – se invitationen og tilmeld dig her.

 

Bedste hilsner

Code of Care ambassadørerne i Faaborg-Midtfyn

                                             

Send en mail til Tonni Jacobsen, Code of Care projektleder på tonnj@fmk.dk om at du gerne er med. Så vender vi mulighederne for, hvordan vi sammen kan øge det sociale ansvar i Faaborg-Midtfyn kommune.

  1. Bliv inspireret til, hvad et småjob kan være: https://codeofcare.dk/smaajob/

PSS: Hvis du ønsker dette dokument til distribution via LinkedIn så brug dette link: https://sway.office.com/nUwjWPNnUgV4RIx5?ref=Link – tryk ”afspil” i øverste højre hjørne og del.

Hvem er Code of Care

 

Code of Care Faaborg-Midtfyn er et etableret samarbejde imellem Jobcentret, Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd og vores Faaborg & egn og består herudover af virksomhedsledere og virksomheder, der arbejder for værdiskabelse på flere bundlinjer. Vi står sammen med ambition om at skabe et samfund, hvor flere mennesker med psykiske, fysiske eller sociale udfordringer i livet inkluderes på arbejdspladsen. Se hvem vi er i Code of Care Faaborg-Midtfyn her.”

 

 

Dato:
Torsdag den 19. maj 2022
Klokken:
16.30-21.00
Sted:
Restaurant Klinten
Adresse:
Klinteallé
By:
Faaborg
Pris:
345 inkl moms
Medlem:
Andre:

KontaktFaaborg-Midtfyn Erhvervsråd

Glasmestervej 31 - 5772 Kværndrup

ErhvervskonsulentKonsulent

Klaus Juul Jensen

AdministrationBogholder

Gitte Lei

FakturaKasserer

Søren Haller

NyhedsbrevWebmaster

Sofie Janerka
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Copyright © 2020 Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd. All rights reserved  –  Design: Mark & Storm Grafisk.