Nytårskur i kommunen – coronaforsinket

Hans Stavnsager

Invitation til nytårskur 2022

Coronaen satte endnu en gang en kæp i hjulet på vores traditionsrige nytårskur for erhvervslivet først på året. Nu lysner det. Foråret er på vej, og det glæder mig, at vi nu er klar til at invitere til en lettere udskudt nytårskur.
Nytårskuren afholdes i samarbejde med Erhvervsrådet og Brahetrolleborg Gods og finder sted: Fredag den 25. marts 2022 kl. 14.30-16.30 på Brahetrolleborg Gods.

Nytårskuren er først og fremmest en lejlighed til at hilse på hinanden og tale sammen på kryds og tværs af brancher. Erhvervsrådet, Brahetrolleborg og jeg byder velkommen med et blik på det 2022, vi allerede er i gang med. Der vil også være et lettere traktement, hvor der bliver rig mulighed for at tale sammen. Desuden vil der blive mulighed for at se og høre om Brahetrolleborg Gods.

Jeg håber, at I har lyst til at deltage.

Tilmelding kan ske på følgende link Nytårskur 2022  senest den 15. marts 2022. Idet der vil være begrænset plads, så det er først til mølle.

Nu lysner det

De seneste to år har på mange måder været vanskelige og helt uforudsigelige. Mit håb er, at vi ser ind i en lysere fremtid, der dog uden tvivl også vil have sine udfordringer. Rekruttering af kvalificeret arbejdskraft er en af de helt store, som vi sammen kommer til at skulle finde
løsninger på. Fx skal vi i højere grad gøre potentielle tilflyttere opmærksomme på de gode jobmuligheder her samt få flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse. Her er vi godt i gang med Campus Faaborg.

I 2021 godkendte Erhvervsrådet et yderligere engagement i vores erhvervskonsulentindsats, og kommunalbestyrelsen kvitterede med yderligere økonomi. Den 1. februar kunne vi derfor byde velkommen til Mette Abrahamsen som ny erhvervskonsulent – til gavn for vores fælles udvikling.

Stor tak for samarbejdet i 2021, og på gensyn den 25. marts.

Med venlig hilsen
Hans Stavnsager
Borgmester

 

Dato:
Fredag den 25. marts 2022
Klokken:
14.30 - 16.30
Sted:
Brahetrolleborg Gods
Adresse:
Reventlowsvej 1C
By:
Faaborg
Pris:
Medlem:
Andre:

KontaktFaaborg-Midtfyn Erhvervsråd

Glasmestervej 31 - 5772 Kværndrup

ErhvervskonsulentKonsulent

Klaus Juul Jensen

AdministrationBogholder

Gitte Lei

FakturaKasserer

Søren Haller

NyhedsbrevWebmaster

Sofie Janerka
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Copyright © 2020 Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd. All rights reserved  –  Design: Mark & Storm Grafisk.