Kæmpe satsning: Netværkssæson 21-22 giver dig 12 gratis foredrag og netværksmøder

22. april 2021by FME
Jan Hellesøe

12 arrangementer  i alt med magikeren Jan Hellesøe og Mads “Blærerøven” Christensen som spydspidserne sammen med ny viden, oplæg om støtte og hjælp til din virksomhed og virksomhedsbesøg. Der er en bred palette af arrangementer i det kommende års arrangementsrække “Et godt Råd” i Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd. Og alle arrangementer er gratis for to deltagere fra hver medlemsvirksomhed. 

Endelig er der udsigt til, at vi må mødes fysisk igen. Det fejrer Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd med at offentliggøre programmet for det næste års netværksmøder.

Der kommer 12 arrangementer på 12 måneder med magikeren Jan Hellesøe og Mads “Blærerøven” Christensen som nok de største trækplastre.

“Vi har forsøgt at sammensætte et alsidigt og inspirerende program, som spænder vidt fra underholdning til faglige input, sociale arrangementer til virksomhedsbesøg. Personligt glæder jeg mig meget til at opleve Jan Hellesøe. Jeg er vild med overraskelser og jeg elsker at se optræden fra folk som Jan Hellesø, der kan ting som jeg ikke begriber,” siger Alexander Mygind Andersen fra erhvervsrådets bestyrelse.

Han har sammen med et par af de øvrige bestyrelsesmedlemmer sammensat programmet.

Gratis for medlemmer af erhvervsrådet

Alle arrangementer er gratis for medlemsvirksomheder, der kan have to deltagere med hver gang. Det behøver ikke være de samme deltagere til alle arrangementer. Og ønsker man at deltager med flere end de to, kan der tilkøbes ekstra billetter for 300 kr per person.

Tilmeld her

Det sociale og netværksmulighederne er mindst lige så vigtige som indholdet i arrangementerne. Derfor er der sat tid af til, at deltagerne kan præsentere sig på netværksmøderne og der er mulighed for at både komme i god tid og blive hængende efter oplæggene og snakke med de øvrige deltagere. Og til de to store shows med Jan Hellesøe og Mads Christensen kan man tilkøbe en tapasanretning, som man kan nyde efter showet.

Det fortæller Niels Nyboe, som også har været med i planlægningen af arrangementsrækken.

“Vi har lagt spisningen efter showet, så man kan blive hængende og få talt om oplevelsen samtidig med at man kan dyrke netværket,” siger han og håber rigtig mange medlemmer, både de “gamle” og nye vil tage godt imod netværksarrangementerne.

“Det er en stor satsning, både økonomisk og logistisk med så mange arrangementer. Men vi gør det fordi vi mener det er med til at tilføje både den faglige og sociale kvalitet til erhvervsrådet, som vi gerne vil give medlemmerne. Vi håber selvfølgelig også, at flere får lyst til at melde sig ind og deltage i arrangementerne,” siger han.

Gode råd efter corona-nedlukning – og sommergeneralforsamling

De første arrangementer ligger allerede inden sommerferien. Den 26. maj starter arrangementsrækken med et oplæg fra Erhvervshus Fyn om alle de muligheder for støtte og rådgivning, virksomhederne kan få ganske gratis derfra. Det er få dage efter, at regeringen har varslet at forsamlingsforbuddet indenfor hæves til 50.

Og den 17 juni – hvor forsamlingsloftet forhåbentlig er hævet til 100 – kommer årets generalforsamling. Den er udskudt, fra forår til sommer, fordi bestyrelsen virkelig ønsker at mødes fysisk, når sidste års generalforsamling blev helt aflyst.

“Det bliver godt at mødes på Brobyværk Kro til god mad, generalforsamling og foredrag. Vi har mange ting i støbeskeen og erhvervsrådet er på vej i en rigtig god retning som et samlende organ for erhvervslivet i hele kommunen,” slutter formand Johnny Poulsen.

 

Se listen over arrangementer i en printervenlig version

Et godt Råd

 

KontaktFaaborg-Midtfyn Erhvervsråd

Glasmestervej 31 - 5772 Kværndrup

ErhvervskonsulentKonsulent

Klaus Juul Jensen

AdministrationBogholder

Gitte Lei

FakturaKasserer

Søren Haller

NyhedsbrevWebmaster

Sofie Janerka
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Copyright © 2020 Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd. All rights reserved  –  Design: Mark & Storm Grafisk.