Oplev Christian Waldstrøms oplæg “Networking eller ’not working’?”

3. maj 2021by FME
Christian Waldstrøm

Titel: Networking eller ’not working’?

Til Generalforsamlingen den 17. juni 2021 kan du få noget at tænke over og et smil på læben. Netværkseksperten Christian Waldstrøm kommer nemlig og holder oplæg om, hvordan du får mest muligt ud af dit netværk.

Christian Waldatrøms egen beskrivelse af oplægget:

Organisationer fungerer på alle mulige andre måder, end hvordan vi formelt har skåret dem til. Kun få udnytter det potentiale, der ligger i deres netværk. Ved at bruge netværksanalyse til at undersøge, hvad der rent faktisk foregår, er det muligt at få svar på en række spørgsmål, man ellers ikke kan: Hvorfor er der folk, der foretrækker lukkede grupper og andre brobygningsrollen? Hvorfor ser man ofte specialister i udkanten af netværket? Hvorfor bliver vi mindre effektive af for mange relationer? Hvordan får vi koblet vores eksterne relationer tættere på organisationen. Særligt når vi skal forstå både store forandringer og de mange små, komplekse og kaotiske skift i dagligdagen, er der brug for at kunne se sin organisation som netværk og forstå at de organisatoriske netværk både kan gøre os mere og mindre smidige.

 

Om Christian Waldstrøm:

Christian Waldstrøm har siden 2000 beskæftiget sig indgående med netværk i mange afskygninger og er i dag en af de førende danske forskere, rådgivere og foredragsholdere inden for organisatoriske netværk. Han er vice-institutleder, lektor og studieleder på Aarhus Universitet og er kåret som Årets Underviser (samt flere nomineringer). Han er desuden forfatter til bøgerne ‘Ledelse af Netværk’, ‘Corporate Networking’ og ’Netværksanalyse – en introduktion’.

KontaktFaaborg-Midtfyn Erhvervsråd

Glasmestervej 31 - 5772 Kværndrup

ErhvervskonsulentKonsulent

Klaus Juul Jensen

AdministrationBogholder

Gitte Lei

FakturaKasserer

Søren Haller

NyhedsbrevWebmaster

Sofie Janerka
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Copyright © 2020 Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd. All rights reserved  –  Design: Mark & Storm Grafisk.