Her er de nominerede til Årets Virksomhed

6. marts 2024by FME
Henrik Severin fra Steensgaard får overrakt prisen som Årets Virksomhed

Her er de tre nominerede til Årets Virksomhed

Der er mange spændende og initiativrige virksomheder i kommunen. 10 var indstillet. Her er de tre, som er nomineret til prisen som Årets Virksomhed 2023. Prisen bliver overrakt på generalforsamlingen den 13. marts 2024,  

Det er deltagerne på generalforsamlingen, som kommer til at afgøre, hvem af de tre virksomheder, som får prisen. Der bliver nemlig afstemning på aftenen efter at virksomhederne er blevet præsenteret. (Så husk at tilmelde dig/din virksomhed hvis I ikke allerede er tilmeldt generalforsamlingen).

De nominerede virksomheder er listet op her i vilkårlig rækkefølge.

 

Rosenberg Ventilation, Faldsled

Virksomheden ligger i Faldsled og har i dag ca 20 ansatte

Rosenberg Ventilation rådgiver, forhandler og monterer ventilationsanlæg til alt fra industri til offentlige bygninger og boliger. Virksomheden har ligget i Falsled siden 1990 og blev startet af Per og Lotte Rosenberg og har i dag ca 20 ansatte. For tre år siden gik Per og Lottes datter Dina Rosenberg ind i ledelsen og de er i gang med et generationsskifte.

Med Dina på lederkontoret er virksomheden i gang med en modernisering, hvor samfundsansvar fylder meget. Hun har deltaget aktivt i Code of Care siden starten og har derigennem ansat én fleksjobber – og én af deres egne ansatte er også kommet på fleksordning.

De har lige nu to lærlinge og tager gerne andre unge ind i arbejdsprøvning, i praktik eller som arbejdsdrenge, så de kan prøve at arbejde i en virksomhed med ansvar og muligheder.

Dina Rosenberg er desuden med til at starte netværket af unge virksomhedsledere, fordi hun søger at skabe et netværk hvor andre virksomhedsledere i hendes situation kan mødes og sparre med hinanden.

Per, Lotte og Dina Rosenberg i forbindelse med generationsskifte
Rosenberg-familien samlet. Foto: Bent Warncke

BCM Transtech, Nr Broby

BCM Transtech i Nr Broby er papfabrikkernes svar på IKEA. De producerer nemlig pladsoptimerende opbevaringsløsninger til de værktøjer, som emballagefabrikker over hele verden bruger til at udskære deres papkasser.

Bag virksomheden står Torben og Mari-Ann Christiansen og de er i gang med et generationsskifte, hvor sønnerne Niels og Jens Christian på sigt skal overtage.

Virksomheden har i dag knapt 50 ansatte – ca halvdelen på kontoret og halvdelen i produktionen. De dækker over både ingeniører, sælgere, faglærte, ufaglærte og mennesker i flexjob. Jo mere specialiseret arbejdskraft virksomheden har brug for, jo sværere bliver det at tiltrække. Så for at gøre arbejdspladsen mere attraktiv har de blandt andet indført arbejdsgiverbetalt frokostordning fire af ugens fem dage og morgenbrød hver fredag.

Økonomisk kører det godt, og de seneste år har BCM Transtech øget omsætningen 15-20% hvert år de seneste år.

De har netop indviet en  1900 m2 lagerhal, hvor der bla bliver plads til et testsystem af deres opbevaringsløsning, så de kan teste og udvikle endnu mere.

 

BCM Transtech
Familien Christiansen, Torben og sønnerne Niels og Jens Christian

 

Zelected Foods, Gislev

Specialiteter der er gjort tilgængelige for almindelige mennesker. Det er nogenlunde konceptet bag Zelected Foods i Gislev, som siden 2004 har gjort alt fra krydderier og bønner til pesto og brødblandinger tilgængelige for danskerne.

Bag virksomheden står Palle og Mette Lorenzen, som startede op hjemme i deres egen stue i Nyborg, men hurtigt manglede lagerplads og rykkede virksomheden til Odense.

I 2021 rykkede virksomheden fra Odense til Gislev, hvor de har god lagerplads til deres mere end 500 varenumre.

Deres varer findes i de fleste danske supermarkeder og de er nu i gang med at udvikle muligheder for mere bæredygtig og genanvendelig embalage – og tager aktivt del i at lære danskerne at sætte pris på at spise flere bønner, linser og hvad vi ellers skal lære at skifte en del af vores kødforbrug ud med.

 

Palle Lorenzen, ejer og stifter af Zelected Foods
Palle Lorenzen, ejer og stifter af Zelected Foods, foto Sofie Janerka

 

Vil du have mulighed for at stemme på én af kandidaterne, skal du være medlem af erhvervsrådet og deltage på generalforsamlingen den 13. marts 2024. Tilmeldingen lukker fredag den 8. marts.

KontaktFaaborg-Midtfyn Erhvervsråd

Glasmestervej 31 - 5772 Kværndrup

ErhvervskonsulentKonsulent

Klaus Juul Jensen

AdministrationBogholder

Gitte Lei

FakturaKasserer

Søren Haller

NyhedsbrevWebmaster

Sofie Janerka
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Copyright © 2020 Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd. All rights reserved  –  Design: Mark & Storm Grafisk.