Tre studenter fra Faaborg Gymnasium fik legater fra erhvervsrådet

29. juni 2021by FME
Tre studenter fra Faaborg Gymnasium har modtaget kæmpelegater fra Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd. De står sammen med rektor og Solveig Mørk Hansen fra erhvervsrådet

Studenterne er sprunget ud, og det betyder tid til traditionen for at dele legater ud fra Faaborg Gymnasium.

Igen i går har Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd doneret tre legater á 1000 kroner til tre studenter fra gymnasiet, som har gjort en særlig indsats i løbet af deres studietid.

Solveig Mørk Hansen fra bestyrelsen var med til dimissionen på Faaborg Gymnasium og overrakte de tre studenter deres kæmpe-checks.

Legaterne gik i år til:

 

Anne-Mette Kongsgaard Jensen 3c

Legatet går til en elev, som gennem sin gymnasietid har været særlig ambitiøs og altid arbejdet målrettet og engageret med sine fag. Hun er den type elev, der er meget fagligt engageret og altid forsøger sit bedste for at forbedre sin læring. Hun har altid bidraget til den gode stemning og det faglige niveau i klassen og støttet op om sine klassekammerater. Ved siden af har hun gjort et stort stykke arbejde for skolen som næstformand i elevrådet og for sine kammerater til stor glæde for begge parter.

 

Jonas Storm Pedersen 3a

Legatet går til en elev, som er meget faglig stærk og arbejdsom. Vi oplever ham være meget grundig og seriøs i det faglige arbejde på sin helt egen diskrete facon. Han er meget engageret og dygtig i sine fag og er med til at løfte niveauet i undervisningen. Vi har gang på gang oplevet, at han er utrolig skarp og rolig i situationer, hvor der skal præsteres. Denne elev er også altid venlig og imødekommende, både overfor lærere og klassekammerater. Vi sætter stor pris på hans milde væsen.

 

Kirstine Sommerlund 3a

Legatet går til en elev, som er super engageret i det faglige arbejde. Hun er meget arbejdsom og dedikeret i undervisningen og udviser et stort engagement, som er med til at præge det faglige fællesskab i klassen. Hun er utrolig sød og imødekommende og er god til at samarbejde med alle. Hun er en meget mild og venlig pige, som altid er klar på at skabe en hyggelig stemning i klassen. Hun er god til at skabe en balance mellem det faglig arbejde og det sociale liv i klassen, hvilket er med til at løfte den gode energi.

 

Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd ønsker de tre studenter stort tillykke med legaterne og held og lykke fremover.

Må I få den sjoveste og mest intense studentertid og finde jeres ben at stå på på den anden side.

 

 

KontaktFaaborg-Midtfyn Erhvervsråd

Glasmestervej 31 - 5772 Kværndrup

ErhvervskonsulentKonsulent

Klaus Juul Jensen

AdministrationBogholder

Gitte Lei

FakturaKasserer

Søren Haller

NyhedsbrevWebmaster

Sofie Janerka
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Copyright © 2020 Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd. All rights reserved  –  Design: Mark & Storm Grafisk.