Kollegialt fællesskab er vigtigt hos Rosenberg Ventilation – derfor skulle alle være til stede, da virksomheden fik deres pris

13. maj 2024by FME
Rosenberg Ventilation får overrakt plakat til Årets Virksomhed

Årets Virksomhed fik endelig overrakt plakaten med deres navn

 

Kollegialt fællesskab er vigtigt hos Rosenberg Ventilation – selv om virksomhedens ansatte de fleste dage er ude på opgaver rundt omkring på Fyn og i resten af landet.

Derfor holder ejer Dina Rosenberg fast i at alle mødes på matriklen i Faldsled den første onsdag i måneden, hvor der er morgenbrød og tid til at snakke. Både kollegialt og hvis der er noget de som gruppe skal vende, eller som de ansatte skal vide.

“De fleste af de ansatte kører rundt og arbejder ude i landet. Vi lægger vægt på det sociale og at vi mødes regelmæssigt. Selv om man arbejder selvstændigt er det vigtigt, at alle føler sig som en del af et kollegialt fællesskab,” siger Dina Hedegaard Rosenberg, der ejer virksomheden sammen med sine forældre.

Derfor var det også oplagt, at det netop var sådan en onsdag formanden for erhvervsrådet Johnny Poulsen kom forbi med den indrammede plakat med beviset på, at virksomheden blev kåret til Årets Virksomhed 2023.

Da kåringen foregik som en afstemning, var plakaten af gode grunde ikke trykt og indrammet på selve generalforsamlingen, for navnet skulle på.

Og netop det sociale ansvar og tanken om at alle skal føle sig velkomne var noget af det, som var med til at sende prisen som Årets Virksomhed til ventilationsvirksomheden.

Se præsentationsfilm fra Årets Virksomhed

KontaktFaaborg-Midtfyn Erhvervsråd

Glasmestervej 31 - 5772 Kværndrup

ErhvervskonsulentKonsulent

Klaus Juul Jensen

AdministrationBogholder

Gitte Lei

FakturaKasserer

Søren Haller

NyhedsbrevWebmaster

Sofie Janerka
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Copyright © 2020 Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd. All rights reserved  –  Design: Mark & Storm Grafisk.