Ny konstituering: Johnny Poulsen fortsætter som formand

8. maj 2024by FME
Bestyrelsen i køkkenet

Fire nye medlemmer i erhvervsrådets bestyrelse. 

 

Den nye bestyrelse i erhvervsrådet har holdt sit første møde – som også var et teambuilding-sarrangement, hvor deltagerne ud over bestyrelsesmødet skulle lave mad til hinanden hos Thaisen Ma’hus i Ringe.

Bestyrelsen er konstitueret sådan, at Johnny Poulsen fortsætter som formand og Søren Haller Clausen fortsætter som kasserer. Næstformandsposten er ikke helt på plads endnu.

Til gengæld er der bred enighed om at fordele mere arbejde ud mellem medlemmerne af bestyrelsen – og de næste møder skal blandt andet give klarhed over interesser og kompetencer i bestyrelsen.

De nye medlemmer er:

Steffen Kremmer, direktør i Skako Concrete

Gry Guldberg Friis, Estaury

Poul Andersen, Velsig

Mette Stokholm, Ret & Råd Advokater

 

Mette Stokholm var egentlig valgt som suppleant, men da Karsten Lykkegaard har valgt at trække sig fra bestyrelsen på grund af arbejdspres, træder hun nu ind som fuldgyldigt medlem.

 

“Det er virkelig spændende med de nye i bestyrelsen, og jeg glæder mig til at arbejde sammen med dem og få deres energi, kompetencer og input i spil. Stemningen var utrolig god på vores første møde, og jeg er sikker på, at det her nok skal blive rigtig godt,” siger formand Johnny Poulsen.

Samtidig vil han også gerne takke de fire medlemmer og en suppleant, som nu er gået ud:

“Alexander Mygind Andersen, Mette Borg Borup, Solveig Mørk Hansen, Karsten Lykkegaard og Marianne Larsen har alle lagt et rigtig godt og stort stykke arbejde for erhvervsrådet – de fleste af den i en lang årrække. De har valgt at stoppe af forskellige årsager, nogle på grund af arbejdspres, andre for at lade nye kræfter komme til. Men fælles for dem er, at det arbejde, de har lagt – og som er 100 % frivilligt og uden nogen økonomisk kompensation, har gjort en forskel for områdets erhvervsliv,” siger han.

 

 

KontaktFaaborg-Midtfyn Erhvervsråd

Glasmestervej 31 - 5772 Kværndrup

ErhvervskonsulentKonsulent

Klaus Juul Jensen

AdministrationBogholder

Gitte Lei

FakturaKasserer

Søren Haller

NyhedsbrevWebmaster

Sofie Janerka
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Copyright © 2020 Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd. All rights reserved  –  Design: Mark & Storm Grafisk.