Rosenberg Ventilation er Årets Virksomhed

14. marts 2024by FME
Rosenberg Ventilation Årets Vikrsomhed 2023

 

Rosenberg Ventilation med Dina Hedegaard Rosenberg i spidsen blev i aftes kåret som Årets Virksomhed i Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd. 🥇🎉👏

De var i et stærkt felt med tre nominerede virksomheder, som ud over Rosenberg Ventilation talte Zelected Foods ApS og bcm transtech.

Det var første gang, at afstemningen om hvem der skulle have prisen, var lagt ud til deltagerne på generalforsamlingen. Og efter en tæt afstemning pegede pilen på Rosenberg Ventilation.

“Hvor er det fantastisk, tusind tak,” kom det fra Dina Rosenberg, da hun gik på scenen for at modtage prisen.

“Det betyder virkelig meget, at det er andre lokale virksomheder, som har stemt på os og lagt mærke til os. Vi er jo bare vores lille virksomhed, som vi arbejder i til hverdag. Ja, jeg bliver faktisk helt rørt over det.
De ting, som er blevet fremhævet (bla. at de er aktive i Code of Care Faaborg-Midtfyn og derigennem har ansat mennesker i flexjob og at de tager unge mennesker ind som arbejdsdrenge, så de kan teste arbejdslivet af inden de kaster sig ud i en lærlingekontrakt, red), er jo noget vi gør, fordi vi gerne vil – ikke fordi vi gerne vil lægges mærke til.”

De ca 20 ansatte ventede spændt, da Dina tog afsted til generalforsamlingen som nomineret – og på lørdag har de en i forvejen planlagt firmafest. Den bliver helt sikkert ikke kedeligere af, at de nu har prisen her at fejre.

Formand for erhvervsrådet Johnny Poulsen overrakte prisen

Rosenberg Ventilation Årets Vikrsomhed 2023
Dina Rosenberg fra
Rosenberg Ventilation får overrakt prisen som
Årets Virksomhed 2023

KontaktFaaborg-Midtfyn Erhvervsråd

Glasmestervej 31 - 5772 Kværndrup

ErhvervskonsulentKonsulent

Klaus Juul Jensen

AdministrationBogholder

Gitte Lei

FakturaKasserer

Søren Haller

NyhedsbrevWebmaster

Sofie Janerka
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Copyright © 2020 Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd. All rights reserved  –  Design: Mark & Storm Grafisk.