Rune Green underholder om humor til generalforsamlingen

26. januar 2022by FME
Rune Green

Du kommer helt sikkert til at grine. Og samtidig lære noget om humor. Rune Green holder foredrag på årets generalforsamling den 24. marts.

Han har forsket i humor og bruger sin viden til et morsomt foredrag, som både underholder og giver lidt til de små grå.

 

HUMOR FOR BEGYNDERE OG LET ØVEDE”

Det bedste foredrag om arbejdsglæde og om hvordan du sikrer et humoristisk arbejdsmiljø! Vi ved det godt – et humoristisk arbejdsmiljø giver gladere medarbejdere og øget trivsel. Men hvordan bliver man endnu bedre til at være humoristisk? Det er måske ikke lige nemt for alle, men i denne peptalk åbner vores populære foredragsholder Rune Green op for humoristens værktøjskasse.

Med udgangspunkt i sin store viden om og erfaring med humor giver Rune sine tilhørere kendskab til humorens virkemidler. Ved hjælp af morsomme eksempler giver han redskaber og inspiration til, hvordan man kan bruge humor til at håndtere de store og små frustrationer i dagligdagen og ikke mindst på arbejdspladsen.

Hvis du kan lære at se det sjove i din dagligdag, så kan du også lære at tænke kreativt. Du kan blive bedre til at vende en arbejdssituation “på hovedet” og se den fra nye spændende vinkler. Det kan give ny energi til at løse de problemer, der opstår på din vej, mens du oven i købet gør det med et smil på læben.

 

Generalforsamlingen er gratis for alle medlemmer af erhvervsrådet og hver virksomhed kan deltage med to personer.

 

KontaktFaaborg-Midtfyn Erhvervsråd

Glasmestervej 31 - 5772 Kværndrup

ErhvervskonsulentKonsulent

Klaus Juul Jensen

AdministrationBogholder

Gitte Lei

FakturaKasserer

Søren Haller

NyhedsbrevWebmaster

Sofie Janerka
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Copyright © 2020 Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd. All rights reserved  –  Design: Mark & Storm Grafisk.