Faaborg El er Årets Virksomhed 2017

15. marts 2018by FME

Årets Iværksætter 2017: Faaborg El Aps

Peter Spaabæk og Nicolaj Winther fra Faaborg El Aps modtog torsdag aften prisen som Årets Iværksætter 2017 på Faaborg-Midtfyn Erhvervsråds generalforsamling.

Faaborg El er en ny virksomhed i området. Men ejerne Peter Spaabæk og Nicolaj Winther har mange års erfaring som montører i området. Deres erfaring, arbejdsiver og lokale netværk har været med til at give virksomheden en fantastisk start.

Trods kun fire år på bagen, blev Faaborg El Aps kommunens højst placerede Gazelle-virksomhed i 2017, og kan præstere en vækst på hele 302 procent over de seneste år.

Arne Brunholm, formand for erhvervsrådet begrunder valget sådan:

”Blandt de nystartede virksomheder i kommunen træder Faaborg El frem. De er synlige – både i lokalområdet og blandt virksomheder, fordi de har gjort det så godt så hurtigt.

De har leveret et meget iøjnefaldende resultat på meget kort tid og de har en solid virksomhed,” Arne Brunholm

Om Faaborg El Aps

Faaborg El laver elinstallationer til private, virksomheder og til industrien. De dækker stort set alt inden for el-faget.

Og så går det dem godt.

Faaborg El blev nemlig kommunens højst placerede Gazelle-virksomhed i 2017. På trods af at virksomheden kun har fire år i bagagen.

Ejerne Nicolaj Winther og Peter Spaabæk havde egentlig ikke planer om at blive flere end de to, da de startede. Men konstant flow på ordrelisten har gjort, at de nu har to svende, to lærlinge og en bogholder.

Og en vækst på 304 procent over de seneste fire år.

Faaborg El hylder det lokale. De har lokale ansatte og primært kunder fra Faaborg og omegn.

De prioriterer så vidt muligt, at den samme svend servicerer den enkelte kunde. Og det virker. For kunderne kommer igen og igen. Og ordrebogen vokser.

 

KontaktFaaborg-Midtfyn Erhvervsråd

Glasmestervej 31 - 5772 Kværndrup

ErhvervskonsulentKonsulent

Klaus Juul Jensen

AdministrationBogholder

Gitte Lei

FakturaKasserer

Søren Haller

NyhedsbrevWebmaster

Sofie Janerka
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Copyright © 2020 Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd. All rights reserved  –  Design: Mark & Storm Grafisk.