Ryslinge Tagdækning A/S er Årets Virksomhed 2017

18. marts 2018by FME

Ryslinge Tagdækning A/S er Årets Virksomhed 2017

Ryslinge Tagdækning A/S blev kåret til Årets Virksomhed ved generalforsamlingen i Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd torsdag aften. Johnny Poulsen modtog prisen, en plakat tegnet af Hanne Mogensen, Made in Faaborg.

Bestyrelsen har besluttet at Johnny Poulsen og Ryslinge Tagdækning skulle have hædret for at have vist en imponerende vækst over de seneste år. En vækst der har ført til, at virksomheden er kåret til gazelle på Børsens Gazelleliste for fire år i træk. Det kræver blandt andet, at virksomheden har fordoblet sin omsætning over de seneste fire år.

”Ryslinge Tagdækning gør det rigtig godt. Her er tale om en familie virksomhed, der har gennemført et generationsskifte på bedste vis. Johnny Poulsen har overtaget virksomheden fra sine forældre og er lykkedes med både at bevare historien og forny virksomheden. Siden han er kommet til, er virksomheden vokset i både medarbejderstab og på regnskabet,” fortæller formand Arne Brunholm om valget og han fortsætter:

”Virksomheden er kendt for en god korpsånd og dygtige medarbejdere og de engagerer sig i lokalområdet både fagligt og socialt. Og så er de blevet kåret til gazelle-virksomhed fire gange i træk. Det siger en del om drivet,” siger Arne Brunholm.

Næstformanden i Erhvervsrådet

Johnny Poulsen er udover at være ejer af Ryslinge Tagdækning næstformand i erhvervsrådet.

Han har derfor selv erklæret sig inhabil i diskussionen, da hans virksomhed blev nævnt. Arne Brunholm mener dog ikke, at man kunne komme uden om at kåre virksomheden længere.

”De seneste år har Ryslinge Tagdækning været på tale, fordi de gør det så godt og skiller sig ud. Både på grund af deres faglige dygtighed, de gode resultater og den forskel virksomheden gør i lokalområdet. Vi mener simpelthen ikke, vi kan komme uden om dem længere. Derfor har vi valgt Ryslinge Tagdækning som Årets Virksomhed, selv om Johnny (Poulsen, red) sidder i bestyrelsen,” siger Arne Brunholm om valget.

KontaktFaaborg-Midtfyn Erhvervsråd

Glasmestervej 31 - 5772 Kværndrup

ErhvervskonsulentKonsulent

Klaus Juul Jensen

AdministrationBogholder

Gitte Lei

FakturaKasserer

Søren Haller

NyhedsbrevWebmaster

Sofie Janerka
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Copyright © 2020 Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd. All rights reserved  –  Design: Mark & Storm Grafisk.