Beton-virksomheden Haller Entreprises væksteventyr gør dem til Årets Iværksætter

18. marts 2019by FME

Beton-virksomheden Haller Entreprises væksteventyr gør dem til Årets Iværksætter

Et overskud på 2,7 millioner kroner i andet regnskabsår er ikke mange virksomheder forundt.

Men Søren Haller fra Årslev-virksomheden Haller Entreprise kunne sidste år sætte to streger under et meget imponerende regnskab. Han har 30 ansatte og godt med ordrer i gang.

I aftes kunne han så rejse sig som ”Årets Iværksætter” i Faaborg-Midtfyn Kommune, da Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd holdt generalforsamling og prisuddeling.

Virksomheden, som bygger industribygninger, boligkomplekser og kontorbygninger i betonelementer har adresse i Årslev, men bygger i hele landet.

Formand for erhvervsrådet, Arne Brunholm overrakte prisen og forklarede medlemmerne, hvorfor æren og den specialdesignede plakat skulle gå til netop Årslev-virksomheden.

”Det er imponerende, hvordan det er lykkedes at skabe en stor virksomhed med 30 ansatte, mange arbejdsopgaver og et solidt plus på bundlinjen på så kort tid. Virksomheden er lykkedes med at skabe et værdisæt, som det er de færreste så unge virksomheder, som har. Søren Haller og Anja Haastrup er startet som selvstændige med en styrke, viden og gåpåmod, som er til inspiration for andre,” siger han.

En stor ære at vinde prisen

Søren Haller var meget glad og stolt over at blive fremhævet som iværksætter. Han startede virksomheden Haller Entreprise i 2016 sammen med sin kone Anja Haastrup og siden er det gået virkelig stærkt.

”Jeg er enormt stolt og beæret over at vi bliver Årets Iværksætter. Jeg ser det som en anerkendelse, af, at vi har fat i noget rigtigt. Når vi siger, at vi står for byggeri med omtanke, mener vi det. Både i forhold til medarbejderne, kerneopgaven og kunderne. Helt fra begyndelsen har vi arbejdet målrettet med vores værdier og vækststrategi, fordi vi tror på, at glade medarbejdere leverer høj kvalitet og er fundamentet for en sund virksomhed,” fortæller han.

Søren Haller er dog langt fra nybegynder inden for montering og byggeri i betonelementer. Han har i mange år arbejdet med elementerne og var blandt andet projektleder på byggeriet af Odins Bro i Odense. I mange år har han dog haft en drøm om at være ”herre i eget hus”. Så da muligheden bød sig i 2016, slog han til.

Han startede selv og lod sin kone Anja Haastrup hjælpe med regnskaberne. Men efterhånden som virksomheden er vokset, er de rykket ud af privatadressen i Ringe – først til Ringes industrikvarter og nu til lokaler i Årslev. I dag er de begge fuldtidsbeskæftiget i virksomheden. De har omkring 30 ansatte og drømmer om at nå op på omkring 45-50 ansatte og en omsætning på lige så mange millioner kroner.

KontaktFaaborg-Midtfyn Erhvervsråd

Glasmestervej 31 - 5772 Kværndrup

ErhvervskonsulentKonsulent

Klaus Juul Jensen

AdministrationBogholder

Gitte Lei

FakturaKasserer

Søren Haller

NyhedsbrevWebmaster

Sofie Janerka
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Copyright © 2020 Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd. All rights reserved  –  Design: Mark & Storm Grafisk.