Ejendomsudvikler oplever en positiv kulturændring: Byggegrunde godkendt overraskende hurtigt

19. april 2022by FME
Byggegrunde Ringe

Der er sket en kulturændring i byggesagsafdelingen i Faaborg-Midtfyn Kommune. Det mener i hvert fald Niels Knud Eriksen, der ejer jorden, der bliver udstykket til byggegrunde i området omkring Platan Allé og Linde Allé i Ringe.

 

Niels Knud Eriksen er gårdejer og ejer Kørbitzdal lidt udenfor Ringe. Han har siden 2005 også ejet området, som nu bliver udstykket til boligområdet Platan Allé og Linde Allé.

Han har siden dengang samarbejdet med kommunen om at få først lokalplan og siden de forskellige udstykninger behandlet og godkendt i Faaborg-Midtfyn Kommune. Det har været tungt i alle årene – men nu hvor der er kommet en ny ledelse af afdelingen, oplever han en decideret kulturændring til det bedre.

Han har tidligere været helt  oppe på 22 måneder for at få en deludstykning godkendt.

Men den seneste udstykning på 25 grunde er gået helt anderledes og overraskende smidigt og effektivt.

I samarbejde med det rådgivende ingeniørfirma, som han har samarbejdet med om projektet helt siden arbejdet med lokalplanen i 00’erne, indsendte de ansøgning om den seneste udstykning omkring nytår.

“Der gik en måned, så var den færdigbehandlet og godkendt. Jeg oplever simpelthen en kulturændring i forvaltningen. Tidligere har medarbejderne som behandlede sagerne aldrig været ude og besigtige området – og det hele har været langtrukkent. Denne gang har de været hurtige og imødekommende overfor vores ansøgning,” siger Niels Knud Eriksen.

Han har aftaler på plads og materialerne står klar på området, så entreprenørmaskinerne kan gå i gang lige efter påske med at byggemodne området. Planen er at de første spadestik til nye huse kan tages omkring sommerferien.

 

KontaktFaaborg-Midtfyn Erhvervsråd

Glasmestervej 31 - 5772 Kværndrup

ErhvervskonsulentKonsulent

Klaus Juul Jensen

AdministrationBogholder

Gitte Lei

FakturaKasserer

Søren Haller

NyhedsbrevWebmaster

Sofie Janerka
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Copyright © 2020 Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd. All rights reserved  –  Design: Mark & Storm Grafisk.