Netværksmøde – Få gratis indspark til din virksomhed fra Erhvervshus Fyn

17. maj 2021by FME
erhvervshus Fyn hjælper

Erhvervshus Fyn er skabt til at støtte og hjælpe fynske virksomheder. Tirsdag den 25. maj kommer tre virksomhedsrådgivere fra erhvervshuset og holder et oplæg om, hvad erhvervshuset mere konkret kan hjælpe din virksomhed med.

“Vi kan hjælpe stort set alle små og mellemstore virksomheder,” fortæller Lars Bergholdt, der er forretningschef hos Erhvervshus Fyn og én af oplægsholderne.

Og spørgsmålet er, om du har råd til at blive væk? Erhvervshuset administrerer nemlig også et væld af støtteordninger, der er målrettet virksomheder som gerne vil udvikles. Men det behøver ikke længere bare være med “vækst” for øje. Det kan også være optimering, bæredygtig udvikling, eller at gøre de digitale arbejdsgange lettere.

Digitalisering er mest søgt

“Under corona har mange fået øjnene op for, hvor vigtigt det er at have den digitale del af virksomheden i orden. Derfor har vi også størst søgning på netop de ordninger, som understøtter virksomheders digitale omstilling,” fortæller Lars Bergholdt.

Der er det bestemt ikke noget problem for erhvervshuset at komme af med pulje-pengene.

Ny pulje af EU-midler til corona-støtte

Men interessant er det, at EU netop har frigivet midler fra en særlig corona-støtte-ordning, som skal hjælpe virksomheder i gang igen oven på de udfordringer, alle restriktionerne har givet det seneste halvandet år.

“Vi har netop fået at vide, at puljen bliver frigivet, så vi skal bare have præciseret, hvordan man kan søge dem,” forklarer Lars Bergholdt. Han forventer dog også at den pulje vil have fokus på bæredygtighed og digitalisering.

Plads til dine spørgsmål

Der bliver på netværksmødet både mulighed for at tale med konsulenterne fra erhvervshuset før og efter mødet, og mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Det er gratis at komme med på netværksmødet for to deltagere fra hver virksomhed og ud over Lars Bergholdt, kommer også Kasper Aagaard, og Steen Nymann Andersen, som er Faaborg-Midtfyn Kommunes kontakt i erhvervshuset.

Netværksmødet er tirsdag den 25. maj klokken 15.30 på Thaisenhus, Assensvej 183, Hillerslev. 

 

KontaktFaaborg-Midtfyn Erhvervsråd

Glasmestervej 31 - 5772 Kværndrup

ErhvervskonsulentKonsulent

Klaus Juul Jensen

AdministrationBogholder

Gitte Lei

FakturaKasserer

Søren Haller

NyhedsbrevWebmaster

Sofie Janerka
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Copyright © 2020 Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd. All rights reserved  –  Design: Mark & Storm Grafisk.