Covid-19: Rådgiverpanel fra Faaborg-Midtfyn giver gratis rådgivning under krisen

7. april 2020by FME
Corona virus

Rådgiverpanelet Faaborg-Midtfyn under COVID-19 for mindre virksomheder

 

Ved Bylivskoordinator Signe Pardorf Nielsen og Bymæglerne Tine Lorentzen og Bjarne Dyrehauge, og formand for Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd, Johnny Poulsen.

 

Vi har sammensat et panel af forskellige rådgivere, som du gratis kan benytte i den nuværende situation under COVID-19.

Har du brug for hjælp til at gennemskue hjælpepakker, finde ud af, om du er i målgruppen, eller få råd til hvordan du bedste kan sikre dig selv og/eller dine medarbejdere, kan du kontakte én af  rådgiverne på deres direkte tlf. nummer som står nedenfor

 

Advokatfirmaet Magdalena Hoch

Vi rådgiver i erhvervsret og kan hjælpe med alle slags spørgsmål, store som små, omkring alt hvad der omhandler situationen nu ang. Corona udfordringerne.

30 22 63 74

EY Juridisk rådgivning

Vi kan rådgive omkring regerings corona-hjælpepakker og de lempede betalingsfrister overfor skat og øvrige regnskabs- og skattemæssige forhold, der måtte opstå som følge af coronasituationen.

25 29 41 36

BDO revisorer

Her kan man spørge vores specialister om bl.a. de aktuelle hjælpepakker, og dette team forsøger at være så godt opdateret som muligt.

Herudover står vi naturligvis til rådighed med råd og vejledning omkring praktikken i hjælpepakkerne (pt. konkret lønkompensation og ansøgning om kompensation for arrangementer), samt generel økonomisk rådgivning i denne krisetid.

63 61 41 00

Advokaterne BORCH

Vi giver virksomhederne en 360 grader juridisk rådgivning forstået på den måde, at vi hjælper med alle de juridiske problemstillinger, som coronakrisen medfører.Det betyder, at vi ikke kun rådgiver om indholdet af de nyindførte støtteordninger, men at vi også bistår med alle de sædvanlige juridiske spørgsmål. Det kunne være ansættelsesret, køberet og erhvervslejeret. Endelig har vi en særlig indsigt i håndteringen af virksomheder i likviditetsvanskeligheder.

29 92 53 61 

Panorama Law ved Mette Stokholm

Hjælper primært de mindre virksomheder og selvstændige. Herunder rådgivning omkring kompensationsordningerne vedrørende omsætningstab og kompensation for faste udgifter.

28 35 42 47

 

Ret & Råd

VI kan byde ind med rådgivning om følgende v. Advokat Jess Lykke Gregersen :

Fast ejendom/tvangsauktioner

Privatret/familieret

Straffesager

Landbrug

63 62 17 82

 

Psykoterapeut Birgitte Hasholt – Midtfyns Psykologhus & Psykoterapi Fyn

Har du brug for at drøfte dine personlige bekymringer, kan det være en god ide at snakke med en anden end sine familiemedlemmer i denne situation. Jeg står til rådighed for en snak.

  • For kontakt til Birgitte skal du skrive til Tine – Bymægler i Ringe på bymaegler@gmail.com og hun vil sende kontaktinfo på Birgitte.

 

Vi håber i vil gøre brug af denne gratis mulighed, da det er vigtigt for os at vi kan hjælpe jer så meget som muligt i denne tid.

Generelt må i gerne kontakte os for spørgsmål og hjælp, så vi kan komme så godt som muligt ud på den anden side af COVID-19.

Vi er her for alle virksomheder.

Mvh

Signe, Tine, Bjarne og Johnny.

 

KontaktFaaborg-Midtfyn Erhvervsråd

Glasmestervej 31 - 5772 Kværndrup

ErhvervskonsulentKonsulent

Klaus Juul Jensen

AdministrationBogholder

Gitte Lei

FakturaKasserer

Søren Haller

NyhedsbrevWebmaster

Sofie Janerka
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Copyright © 2020 Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd. All rights reserved  –  Design: Mark & Storm Grafisk.