Erhvervsrådet samarbejder med kommunen om erhvervskonsulent

7. november 2020by FME
Erhvervskonsulent Klaus Juul Jensen

Erhvervsrådet har netop skrevet under på en samarbejdsaftale med Faaborg-Midtfyn Kommune, der betyder, at erhvervskonsulent Klaus Juul Jensen fra november skal bruge 20 procent af sin arbejdstid for Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd.

Planen er, at han det meste af tiden skal ud og besøge virksomheder og understøtte erhvervsrådets virksomhedsservice, imens der også er et par timers administrativt arbejde hver uge.

“Vi vil gerne styrke erhvervslivet i kommunen og samarbejdet gør, at vi kommer i en endnu tættere dialog med kommunen og kan samarbejde omkring indsatsen for erhvervslivet,” fortæller formand Johnny Poulsen.

Håber på at opgradere næste år

Indtil videre starter erhvervskonsulent Klaus Juul Jensen på 20 % arbejdstid for erhvervsrådet. Håbet er at der fremover bliver økonomi til at gå op til halv tid.

Som en del af aftalen med Faaborg-Midtfyn Kommune, er det lovet, at når og hvis Erhvervsrådet køber sig ind på 50 % af en stilling, vil kommunen ansætte en ekstra erhvervskonsulent.

“Det er vores mål at komme dertil, fordi vi så både kan sikre vores medlemmer en bedre service og på sigt bane vejen for, at der kommer endnu en konsulent i kommunen. Samarbejdet her bringer os tættere på de kommunale beslutninger og muligheder,” siger formand Johnny Poulsen.

Starter med det samme – og glæder sig

Klaus Juul Jensen har siden han startede i kommunen i starten af 2020 deltaget i erhvervsrådets bestyrelsesmøder som repræsentant for kommunen, så han kender til de projekter og udfordringer som medlemmerne står med. Han har eksempelvis  både arbejdet med “Code of Care” og shophosos.dk.

“Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang med arbejdet og være bindeled mellem de mange gode kræfter, der arbejder for dette fælles mål om at gøre Faaborg-Midtfyn til en attraktiv erhvervskommune, så vi sikrer kommunens eksisterende virksomheder og nye iværksættere de mest optimale betingelser og også gerne trækker nye til,” siger han.

KontaktFaaborg-Midtfyn Erhvervsråd

Glasmestervej 31 - 5772 Kværndrup

ErhvervskonsulentKonsulent

Klaus Juul Jensen

AdministrationBogholder

Gitte Lei

FakturaKasserer

Søren Haller

NyhedsbrevWebmaster

Sofie Janerka
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Copyright © 2020 Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd. All rights reserved  –  Design: Mark & Storm Grafisk.