Mette Borg Borup er ny næstformand

24. marts 2023by FME
Bestyrelsen Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd

Efter generalforsamlingen konstituerede den nye bestyrelse sig.

Her overlod Alexander Mygind Andersen fra Viking Rubber Co næstformandsposten til Mette Borg Borup fra Kuunda. Hun blev valgt ind i bestyrelsen på generalforsamlingen i 2022 og fortæller selv her om sine overvejelser:

 

“Jeg gik ind i bestyrelsesarbejdet for et år siden og må medgive at jeg er blevet ret ”fanget” af det. Der er gang i mange gode initiativer og det er en flok engagerede mennesker der sidder rundt om bordet. Det er super motiverende at være en del af.

I løbet af året har jeg spillet mig selv ind på banen omkring verdensmål som jeg har haft berøring med igennem nogle år efterhånden. Jeg vil gerne at vi, som Erhvervsråd, kan understøtte medlemsvirksomhederne endnu bedre på den front. Være bindeleddet mellem viden og erfaring. Være talerøret for de gode historier der virker motiverende for at gøre endnu mere. Være en aktiv part i implementeringen af de handlinger der fremkom i kataloget fra det tidligere FMK Verdensmåludvalg som Erhvervsrådet også var en del af.

Etablering af fokusgrupper er et nyt initiativ som jeg glæder mig til at tage fat på. Da vi sad med strategi arbejdet blev det tydeligt at mere kontakt medlemmerne imellem er et oplagt næste skridt i udviklingen af Erhvervsrådets aktiviteter og tilbud. Vi søger hele tiden at skabe mest mulig værdi for medlemmerne. Jeg glæder mig til at tage fat på den konkrete etablering af fokusgrupperne i den kommende tid – og se netværket vokse sig endnu stærkere.

Og så blev det mig der greb stafetten som næstformand. Hvorfor?

I min optik har vi, lidt skarpt sat op, både ret og pligt til at bidrage i de fællesskaber vi er en del af. Derfor er det også naturligt for mig at tage ansvar og spille en aktiv rolle i de foreninger og fællesskaber jeg indgår i. Så spørgsmålet er måske snarere: Hvorfor ikke?

 

Bestyrelsen består nu af:

Johnny Poulsen, Formand

Mette Borg Borup, Næstformand

Søren Haller Clausen, kasserer

Karsten Lykkegaard, medlem

Solveig Mørk Hansen, Medlem

Jan Hansen, Medlem

Alexander Mygind Andersen, Medlem

Arne Brunholm, medlem valgt for Broby Erhvervsforening

Hans Stavnsager, Borgmester

Søren Kristensen, Fmd Teknik og Miljø

Henrik Jørgensen, FH Sydfyn

Marianne Larsen, suppleant

KontaktFaaborg-Midtfyn Erhvervsråd

Glasmestervej 31 - 5772 Kværndrup

ErhvervskonsulentKonsulent

Klaus Juul Jensen

AdministrationBogholder

Gitte Lei

FakturaKasserer

Søren Haller

NyhedsbrevWebmaster

Sofie Janerka
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Copyright © 2020 Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd. All rights reserved  –  Design: Mark & Storm Grafisk.