Ny bestyrelse er klar til at hoppe i arbejdstøjet

21. juni 2021by FME
Ny bestyrelse 2021

To nye valgt ind i bestyrelsen efter kampvalg

Generalforsamlingen bød på udskiftning i bestyrelsen. Tre nye kandidater stillede op. Den nu tidligere kasserer Niels Nyboe valgte at opfordre til, at man ikke skulle stemme på ham, så der kunne blive plads til nye kræfter i bestyrelsen.

“Det er første gang, jeg har oplevet så mange, der har stillet op. Jeg har ikke informeret bestyrelsen om det her – håber I vil tilgive det. Det er fantastisk at der kommer tre nye kandidater – De skal have lov at få plads i bestyrelsen. Så derfor behøver I ikke at stemme på mig,” sagde han.

Johnny Poulsen og Karsten Lykkegaard blev derefter genvalgt, og bestyrelsen kan så sige velkommen til Anne Farup, iværksætter fra I gang med Sang, som nye bestyrelsesmedlem.

Tobias Stanek, som har sit konsulentfirma ProSee i Faaborg fik suppleantposten. Som suppleant er man velkommen til alle bestyrelsesmøder og i arbejdet generelt. Man har bare ikke stemmeret.

Ny næstformand og kasserer

Bestyrelsen konstituerede sig umiddelbart efter generalforsamlingen.

Her blev Søren Haller (Haller Entreprise) kasserer efter Niels Nyboe, som jo trak sig. Alexander Mygind Andersen (Viking Rubber Co) overtog næstformandsposten fra Arne Brunholm. Arne sidder dog stadig i bestyrelsen, men lader nye kræfter komme til.

Formand Johnny Poulsen fortsætter på posten og kunne næsten ikke få armene ned oven på generalforsamlingen.

“Det var jo et drømme-scenarie med så mange deltagere til generalforsamlingen og tre nye kandidater. Lige som jeg havde håbet på. Nu har vi både mandat til at arbejde videre som nu og til at udvikle og udvide med en kontingentændring, vi også fik godkendt. Det bliver godt, det her,” sagde han sent torsdag aften efter generalforsamlingen

Ny kontingentstruktur godkendt af generalforsamlingen

Erhvervsrådet ønsker at steppe op og blive både mere professionelt og have flere muligheder for at støtte virksomheder og udvikle erhvervslivet i området.

Derfor har bestyrelsen for første gang i mange år foreslået en kontingentstigning. En stigning der vil betyde, at erhvervsrådet kan købe 50 %  af erhvervskonsulent Klaus Juul Jensens arbejdstid fra kommunen.

Det betyder så også fremadrettet, at Faaborg-Midtfyn Kommune vil ansætte en ekstra erhvervskonsulent, så der kommer til at være to (hvoraf erhvervsrådet så har halvdelen af den enes arbejdstid).

Efter en kort debat, hvor enkelte oplevede det som en voldsom stigning og andre påpegede, at de stadig mener det er et meget billigt medlemsskab, blev kontingentændringen godkendt.

Se mere i referatet.

Kontingentstruktur   Et godt råd/ Netværksmøder Generalforsamling
Nuværende
1-49 ansatte 1000 2 deltagere 2 deltagere
> 50 ansatte 5000 2 deltagere 2 deltagere
Kommende
En-mandsvirksomheder og foreninger 1.500 1 deltager 1 deltager
1-19 ansatte 2.000 2 deltagere 2 deltagere
20-49 ansatte 5.000 3 deltagere 2 deltagere
50-99 ansatte 10.000 4 deltagere 2 deltagere
>100 ansatte 12.500 5 deltagere 2 deltagere

KontaktFaaborg-Midtfyn Erhvervsråd

Glasmestervej 31 - 5772 Kværndrup

ErhvervskonsulentKonsulent

Klaus Juul Jensen

AdministrationBogholder

Gitte Lei

FakturaKasserer

Søren Haller

NyhedsbrevWebmaster

Sofie Janerka
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Copyright © 2020 Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd. All rights reserved  –  Design: Mark & Storm Grafisk.