Ny social task force skal få flere ledige tættere på arbejde

2. september 2020by FME
Logo Faaborg-Midtfyn Kommune

Erhvervsrådet, Vores Faaborg & Egn og Faaborg-Midtfyn Kommune etablerer i september en ny social task force, der har til formål at udvikle nye og anderledes idéer til, hvordan flere mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet kan komme i job. Task forcen udvikles i samarbejde med organisationen Code of Care.

I lang tid har ledige langt fra arbejdsmarkedet udgjort en skjult arbejdskraftreserve for erhvervslivet, som har manglet arbejdskraft gennem højkonjunkturen.

I forbindelse med corona-krisen er ledigheden steget, men der er fortsat mange virksomheder, som mangler arbejdskraft på både her og nu og på længere sigt.

Trods stor efterspørgsel på arbejdskraft de seneste år, er der fortsat mennesker, som længe har kæmpet med at finde fodfæste på arbejdsmarkedet og som står udenfor arbejdsfællesskabet. Det vil Erhvervsrådet, Vore Faaborg og Egn samt Faaborg-Midtfyn Kommune gerne gøre noget ved i fællesskab, ved at gå nye veje.

 

Code of Care er en nonprofit organisation, som inspirerer til, informerer om og skaber innovation inden for virksomhedernes sociale ansvar. De arbejder for, at flere mennesker med psykiske, fysiske eller sociale udfordringer inkluderes på de danske arbejdspladser. Code of Care faciliterer processen fra inspiration til strategisk og konkret handling og skaber et endnu tættere samarbejde mellem virksomhederne og Jobcentret – og derved et øget socialt ansvar. Målet er at finde og skabe jobmuligheder – lige fra få timer om ugen til større og længere forløb.

Den sociale task force starter op til september

Kommunen har i samarbejde med Code of Care inviteret mere end 30 virksomhedsledere til opstart af task forcen. Opstartsmødet foregår den 23. september på Jeros A/S i Ringe. Der vil løbende blive inviteret nye virksomheder med ind, ligesom det er muligt at blive kontaktet hvis man er interesseret i at være med.

 

Er du og din virksomhed interesseret i at være med, kan du kontakte Lasse Schultz Pedersen, laspe@fmk.dk

KontaktFaaborg-Midtfyn Erhvervsråd

Glasmestervej 31 - 5772 Kværndrup

ErhvervskonsulentKonsulent

Klaus Juul Jensen

AdministrationBogholder

Gitte Lei

FakturaKasserer

Søren Haller

NyhedsbrevWebmaster

Sofie Janerka
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Copyright © 2020 Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd. All rights reserved  –  Design: Mark & Storm Grafisk.